Van'da kaçak göçmenleri taşıyan minibüs şarampole devrildi: 20 yaralı - Son Dakika
Güncel

Van'da kaçak göçmenleri taşıyan minibüs şarampole devrildi: 20 yaralı

Van'ın Başkale ilçesinde, Afganistan uyruklu kaçak göçmenleri taşıyan bir minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı. Minibüsün sürücüsü ve 4 kaçak göçmen ise olay yerinden kaçtı. Kazanın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

14.10.2023 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)24 KAÇAK GÖÇMENİN TAŞINDIĞI MİNİBÜS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ; SÜRÜCÜ VE 4'Ü KAÇTI, 20 YARALI

VAN'ın Başkale ilçesinde, Afganistan uyruklu kaçan göçmenlerin taşındığı kapalı kasa minibüsün şarampole devrildiği kazada 20 kişi yaralandı. Minibüsün sürücüsü ile 4 kaçak göçmen ise kaza yerinden yaya olarak kaçtı. Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Sallıdere Mahallesi'nde meydana geldi. 25 ABT 206 plakalı kaçak göçmenlerin taşındığı kapalı kasa minibüs, Başkale istikametine seyir halinde olduğu sırada, kimliği belirsiz sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle şarampole devrildi.

Kazada Afganistan uyruklu 20 kaçak göçmen yaralanırken, sürücü ile 4 kaçak göçmen ise yaya olarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan 12'si Başkale Devlet Hastanesi'ne, 8 kişi de Van'a sevk edilerek tedaviye alındı.Kazadan sonra yaya olarak kaçan minibüs sürücüsü ile 4 kaçak göçmenin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Van\'da kaçak göçmenleri taşıyan minibüs şarampole devrildi: 20 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da kaçak göçmenleri taşıyan minibüs şarampole devrildi: 20 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement