Vartaş Elazığspor'a Yardım Kampanyasına Belediye Desteği - Son Dakika
Güncel

Vartaş Elazığspor'a Yardım Kampanyasına Belediye Desteği

Vartaş Elazığspor\'a Yardım Kampanyasına Belediye Desteği

Ptt 1'inci Ligi lideri lideri Vartaş Elazığspor için başlatılan yardım kampanyasına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 10 bin, belediye personeli de 100'er lira vererek katıldı.

23.12.2015 14:35

Ptt 1'inci Ligi lideri lideri Vartaş Elazığspor için başlatılan yardım kampanyasına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 10 bin, belediye personeli de 100'er lira vererek katıldı.

Vartaş Elazığspor'a yapılan yardımları bankaya giderek yatıran Ak Partili Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 'Sevgi fedakarlık ister' adlı kampanyaya destek verdiklerini söyledi. Belediye Başkanı Yanılmaz, şu anda lider olan bordo beyazlı takımın sezon sonunda Süper Lig'e çıkması için herkesin yardımcı olması gerektiğini belirtti, şöyle dedi:

"Ben Vartaş Elazığspor'u sevip destekliyorum diyen herkes, kulübe sahip çıkmalı. Yarın çok geç olabilir. Takımı seviyorsak, fedakarlık yapmalıyız. Herkes gücü dahilinde sahip çıkmalı. Küçük bağışlarla büyük şampiyonluklara ulaşacağız."

İŞADAMLARINA ÇAĞRI

Belediye Başkanı Yanılmaz, işadamlarının da kampanyaya destek vermeleri çağrısı yaparak, "100 kardeşimiz 10 bin lira yatırsın, bu da 1 milyon eder. 10 bin, 20 bin kişi 50 lira, 100 lira yatırdığında yönetimin 1.5 milyon, bizim öncelikli problemlerimizi çözer dediği sorun biter" diye konuştu.

Vartaş Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal ise Belediye Başkanı Yanılmaz'a teşekkür etti, "Başkanımız takıma karşı çok sıcak. Dertlerimizle dertlendiğini gördük. Elazığspor tarihinde beklide bir ilk, bir belediye başkanı bir yardım kampanyası başlattı" dedi. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vartaş Elazığspor'a Yardım Kampanyasına Belediye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement