Vodafone'da Mosi Tekstil Şampiyon 1 Yenerek Mutlu Sona Ulaştı. - Son Dakika
Güncel

Vodafone'da Mosi Tekstil Şampiyon 1 Yenerek Mutlu Sona Ulaştı.

Vodafone\'da Mosi Tekstil Şampiyon 1 Yenerek Mutlu Sona Ulaştı.

Vodafone Cup'ın 6 Şubat'ta Londra'da yapılacak dünya finallerinde Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanan Mosi Tekstil Kupası'nı Beşiktaş'ın unutulmaz ismi ve turnuvanın reklam yüzü Pascal Nouma ile Vodafone Türkiye Pazarlama Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı'nın elinden aldı.

24.12.2011 21:04

Vodafone Cup'ın 6 Şubat'ta Londra'da yapılacak dünya finallerinde Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanan Mosi Tekstil Kupası'nı Beşiktaş'ın unutulmaz ismi ve turnuvanın reklam yüzü Pascal Nouma ile Vodafone Türkiye Pazarlama Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı'nın elinden aldı. Mosi Tekstil, Londra'da yapılacak Laureus Dünya Spor Ödülleri Gecesi'nde dünyaca ünlü spor yıldızlarıyla kırmızı halıda yürüme şansını da elde etti.

Türkiye üçüncüsü olan Kayseri Hayalspor ile Yılmaz Vural'ın kaptanlığındaki Şöhretler Karması arasındaki gösteri maçı da ilgiyle izlendi. FIFA kokartlı eski hakem İsmet Arzuman'ın yönettiği gösteri karşılaşmasında Ali Eren Beşerler, Recep Çetin, Hakan Çalışkan, Ersin Korkut gibi isimler forma giyerken Metin Tekin de maçı izledi. 13. dakikada rakibine sert girince kırmızı kart gören Pascal Nouma sinirlerine hakim olamadı. Güçlükle sakinleştirilen Nouma devre arasında İsmet Arzuman'la konuşmak istedi, ama bu talebini hakem kabul etmedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vodafone'da Mosi Tekstil Şampiyon 1 Yenerek Mutlu Sona Ulaştı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement