Yalova'da Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Yalova\'da Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Yalova'da İtfaiye Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün düzenlediği yangın ve kurtarma tatbikatındaki görüntüler, gerçeği aratmadı.

29.09.2011 18:26

Yalova'da İtfaiye Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün düzenlediği yangın ve kurtarma tatbikatındaki görüntüler, gerçeği aratmadı.

İtfaiye Haftası etkinleri kapsamında Yalova İtfaiyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda 4 bölümden oluşan tatbikat yaptı. Senaryo gereği ilk olarak 2 araç çarpıştığı kazada bir araç alev alırken diğer araçtaki sürücü ve bir yolcu araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek kontrol altına aldı ve araçta sıkışan 2 kişiyi otomobilin üst kısmını keserek çıkarttı. Daha sonra yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi.

Vatandaşların ilgiyle izlediği tatbikatın ikinci bölümde, alev alan mutfak tüpü ıslak havluyla söndürüldü. Tatbikatın devamında sıvı yangınına müdahale edildi ve son olarak da son teknolojiye sahip merdiven aracı tanıtıldı. Bir itfaiyeci merdiven aracından baş aşağı indi. Bu sırada Türk bayrağı açan itfaiyeci, daha sonra bu bayrağı Yalova Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu'na verdi.

Yalova Vali Yardımcısı Eskioğlu'nun yanı sıra Belediye Başkan Vekili Maşallah Erdoğan, Başkan Yardımcısı Nurettin Yılmaz, İtfaiye Müdürü Bekir Kaş ve Zabıta Müdürü İlyas Özdemir de tatbikatı izledi. - Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement