Yanarak Ölen İşçinin Eşi Dna Testi İstedi - Son Dakika
Güncel

Yanarak Ölen İşçinin Eşi Dna Testi İstedi

Yanarak Ölen İşçinin Eşi Dna Testi İstedi

Ordu'da yaşayan Katibe Yağal, İstanbul Esenyurt'ta geçen yıl Mart ayında yangında yanarak hayatını kaybeden eşi Ahmet Yağal'dan çocuğu olduğunu söyleyen kadına tepki gösterdi.

14.03.2013 15:56  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selma Yılmaz'ın tazminat alabilmek için eşinin adını kullandığını iddia ederek, DNA testi yapılmasını istedi.

İstanbul Esenyurt'ta geçen yıl Mart ayında Marmarapark AVM'nin yapımında çalışan işçilerin kaldığı çadırda çıkan yangında 11 işçi yanarak hayatını kaybetti. Bu olayın 1'inci yılında işçi aileleri facianın meydana geldiği Marmarapark AVM'nin önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. Grup adına basın açıklamasını okuyan Selma Yılmaz ölen işçilerden Ahmet Yağal'ın eşi olduğunu ve kucağındaki 4.5 aylık bebeğin Ahmet Yağal'dan olduğunu iddia etti.

Olayı televizyonlarda yayınlanan haberlerden öğrendiğini ve duyunca şoke olduğunu belirten Ahmet Yağal'ın eşi Katibe Yağal, "Ahmet Yağal ile eyliyim. Bu evliliğimizden üç çocuğumuz var. Ölüm Allah'ın emri, Ahmet bir kere yandı, biz her gün yanıyoruz. Televizyona çıkıp Ahmet Yağal'ın eşi olduğunu ve kucağındaki bebeğin de oğlu olduğunu iddia ettiği haberi izleyince şok olduk" dedi.

YUVAMI DAĞITTI

Kendisinin kirada oturduğunu ve kendilerine ödenen bir miktar tazminatla bir ev aldığını, belirten Katibe Yağal, "Üç çocuğumla eşimden kalan maaş ve gündelik işlere giderek ayakta durmaya çalışıyorum. Selma Yılmaz'la ilişkilerini 2 yıl önce öğrendim. Eşime sorduğumda hep inkar etti. Son zamanlarda ısrar edince o da kabul etmişti. Selma Yılmaz yuvamızı dağıttı. Onun yüzünden benim çocuklarım babasına hasret kaldı.

4 yılda 3-4 kez ancak gelebildi. Hep o kadından gizli geliyor, hemen geri dönüyordu. Benim yuvamı dağıttı. Şimdi de tazminat almak istiyor" diyerek şöyle devam etti:

ÇOCUK EŞİMDEN DEĞİLDİR

"Eşim öleli bir yıl oldu. Arkadaşları son zamanlarda şantiyeden ayrılmadığını söylediler. Çocuğun eşimden olduğuna inanmıyorum. Bu nedenle DNA testi yapılsın. Eğer çocuk eşimdense ve eşim öyle bir hata yaptıysa yapacak bir şey yok."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yanarak Ölen İşçinin Eşi Dna Testi İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement