Yangın Havuzunda Boğulan Gençler İçin Başsağlığı - Son Dakika
Güncel

Yangın Havuzunda Boğulan Gençler İçin Başsağlığı

Yangın Havuzunda Boğulan Gençler İçin Başsağlığı

Orman yangın havuzlarının yüzmeye uygun olmadığını defalarca açıkladıklarını belirten Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, Balıkesir’de yangın havuzunda boğularak hayatını kaybeden Adil Karabulut ile Mehmet Kaan Yılmaz’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

20.07.2015 12:35

Orman yangın havuzlarının yüzmeye uygun olmadığını defalarca açıkladıklarını belirten Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, Balıkesir'de yangın havuzunda boğularak hayatını kaybeden Adil Karabulut ile Mehmet Kaan Yılmaz'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Yangın havuzlarında yüzmenin yasak olduğunu söyleyen Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, "Çeşitli kanallarla vatandaşlar defalarca ikaz edildi. Yangın havuzlarının etrafın kafes telle çevrili ve kapıları kilitli. Etrafında ise girmenin tehlikeli ve yasak olduğunu belirte ikaz tabelaları var. Ancak bütün tedbir ve ikazlara rağmen zaman zaman elim kazalar olabilmektedir. Bayramda akrabalarını ziyaret etmek için Dursunbey'e giden gençlerimiz Adil Karabulut ile Mehmet Kaan Yılmaz, yangın havuzuna yüzmek için girmiş ve boğularak hayatlarını kaybetmişlerdir. Hemşerilerimize Allah'tan rahmet ve kederli ailesine başsağlığı dileriz" dedi.

Bu vesile ile vatandaşlara bir kez daha uyarıda bulunmak istediklerini ifade eden Coşkun, "Orman yangın havuzları yüzmeye uygun değildir. Yangın havuzlarında yüzmek tehlikeli ve yasaktır. Lütfen yangın havuzlarına girmeyelim ve çevremizdekileri de ikaz edelim" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yangın Havuzunda Boğulan Gençler İçin Başsağlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement