Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programı Ödüle Doymadı - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programı Ödüle Doymadı

Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programı Ödüle Doymadı

Türkiye'de engellilere yönelik ilk ve en kapsamlı bankacılık programını hayata geçiren Yapı Kredi, 2013 yılında da başarısını 3 ödülle tescilledi.

30.12.2013 09:45

Türkiye'de engellilere yönelik ilk ve en kapsamlı bankacılık programını hayata geçiren Yapı Kredi, 2013 yılında da başarısını 3 ödülle tescilledi. Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programı Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu tarafından "Özel Sektör Ödülü"ne layık görülürken, Türkiye Halk Sağlığı Derneği'nden "Engelli Sağlığı" kategorisinde Engelsiz Bankacılık ödülünü aldı. Program son olarak İşitme Engelliler Federasyonu'nun düzenlediği "İşitme Engelliler İçin Türkiye'nin İlkleri Ödülleri"nde "Engelleri Kaldıran Banka" seçildi.

2008 yılından bu yana Engelsiz Bankacılık Programı kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, "Bu alandaki çalışmalarımızın hem sektörümüze hem de diğer kurumlara örnek olması ve pekçok ödüle layık görülmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. "Hizmette Sınır Yoktur" anlayışı doğrultusunda engellilere yönelik bankacılık hizmetlerinin Türkiye'de yaygınlaşmasına öncülük etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Engelsiz Bankacılık Programı ile engelli vatandaşların bankacılık hizmetlerinden yararlanabilmelerine yardımcı olduklarını ifade eden Doğan, "Bugün 53 farklı ilde, 700'e yakın Engelsiz ATM ile ortopedik ve görme engeli olan müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz. Tüm engellilerin temel insan haklarından, özgürlüklerinden tam ve eşit bir şekilde faydalanmasının en temel seviye olduğuna inanıyor, bu sayıyı her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz. Gerek iş yerlerimizin, gerekse ürün ve hizmetlerimizin engelli müşterilerimizin rahatça ulaşabileceği yapıya kavuşması için çalışmalarımızı artırarak önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz" dedi.

YAPI KREDİ ENGELSİZ BANKACILIK PROGRAMI ÖDÜLLERİ:

· İstanbul Çağrı Merkezi Ödülleri - Jüri Özel Ödülü – İşitme Engelliler için Online Chat Servisi - (2008)

· 2011 – Engelsiz Bankacılık Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri - Kurumsal Sorumluluk Ödülü - (2011)

· TC Cumhurbaşkanlığı Ödülü - "Eğitim Her Engeli Aşar" - (2012)

· 2012 – Konuşmak Elimizde İşitme Engelliler Federasyonu - İşitme Engelliler için Türkiye'nin İlkleri (2012)

· 2013 - Engelsiz Bilişim Ödülleri
Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu - Engelsiz O?zel Sekto?r O?du?lu?

· 2013 – Türkiye Halk Sağlığı Ödülleri
Engelli Sağlığı Kategorisi – Engelsiz Bankacılık Ödülü

· 2013 – İşitme Engelliler Federasyonu İşitme Engelliler İçin Türkiye'nin İlkleri
Engelleri Kaldıran Banka

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programı Ödüle Doymadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement