Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programına Bir Ödül Daha - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programına Bir Ödül Daha

Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programına Bir Ödül Daha

Yapı Kredi, "Konuşmak Elimizde" projesi ile İşitme Engelliler Federasyonu'ndan ödül aldı.

26.12.2012 14:36

Yapı Kredi, "Hizmette Sınır Yoktur" anlayışı doğrultusunda Türkiye'de ilki gerçekleştirerek başlattığı Engelsiz Bankacılık Programı kapsamında geliştirdiği "Konuşmak Elimizde" projesi ile İşitme Engelliler Federasyonu'ndan ödül aldı.

Yapı Kredi engelli vatandaşları sosyal hayata daha fazla kazandırabilmek için 2008 yılında başlattığı Engelsiz Bankacılık Programı ile ödüle doymuyor. Son olarak Engelsiz Bankacılık Programı kapsamında gerçekleştirilen, "Konuşmak Elimizde" projesi İşitme Engelliler Federasyonu tarafından "İşitme Engelliler için Türkiye'nin İlkleri" ödülüne layık görüldü.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, "2008 yılında başlattığımız Engelsiz Bankacılık Programımız ile bakış açısındaki küçük değişikliklerin nasıl büyük farklar yaratabileceğini gördük. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak amacıyla, Engelsiz Bankacılık Programımızı her geçen gün geliştirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz Konuşmak Elimizde eğitimleri kapsamında şube çalışanlarımıza işaret dili eğitimi verdik. İşitme engelli müşterilerimizin bankacılık işlemlerini kolaylaştırabilmeyi amaçladığımız eğitimler. Yapı Kredi Bankacılık Akademisi - İşitme Engelliler Federasyonu işbirliği ve Yapı Kredi gönüllülerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Proje ile aldığımız ödüllere bir yenisini eklemenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

"Başlattığımız uygulamalar sektörümüz için de örnek teşkil etti" şeklinde konuşan Doğan, 2010 yılından itibaren Türkiye Bankalar Birliği'nin engellilere yönelik bankacılık çalışmalarını geliştirmek üzere oluşturduğu grubun başkanlığını da Yapı Kredi'nin yürüttüğünü sözlerine ekledi.

Koç Holding'in bu yıl hayata geçirdiği "Ülkem İçin Engel Tanımıyorum" projesinin de önümüzdeki iki sene boyunca Engelsiz Bankacılık konusuna eğileceği bilgisini veren Doğan, "Koç Topluluğu'nun büyüklüğü ve etkisi ile konu hakkında farkındalığı artırmanın yanı sıra, ürün, hizmet ve çalışma alanlarında erişilebilirliğin yükseltilmesi hedefleniyor. Bu durum ne kadar doğru bir iş yaptığımız konusunda inancımızı ve motivasyonumuzu bir kat daha artırdı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programına Bir Ödül Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement