Yaralıya Yardıma Gitti, Çantası Çalındı - Son Dakika
Güncel

Yaralıya Yardıma Gitti, Çantası Çalındı

Yaralıya Yardıma Gitti, Çantası Çalındı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde aynı yerde, aynı dakikalarda meydana gelen iki kazada, 2'si ağır, 3 kişi yaralandı.

27.06.2011 16:00

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde aynı yerde, aynı dakikalarda meydana gelen iki kazada, 2'si ağır, 3 kişi yaralandı. İlk kazada, motosiklete çarpan kamyonet olay yerinden uzaklaşırken, karşı şeritte meydana gelen ikinci kazada ise başka bir motosiklete çarpan otomobilde yolcu olarak bulunan 6 aylık hamile kadının, kazazedeye yardım etmeye çalıştığı sırada otomobilde bıraktığı çantası çalındı.

Aydın- Denizli Karayolu'ndaki ilk kaza dün saat 22. 00 sıralarında Nazilli Asayiş Büro Amirliği yakınında meydana geldi. 27 yaşındaki Hüseyin Yapıcı yönetimindeki 09 PB 917 plakalı motosiklete dönüş yaptığı sırada plakası ve sürücüsü belirlenemeyen kamyonet çarpıp uzaklaştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Yapıcı ve eşi 23 yaşındaki Müşerref Yapıcı yaralandı.

Yolun karşı şeridinde ise aynı dakikalarda meydana gelen diğer kazada da Alparslan Türkeş Bulvarı'ndan Devlet Karayolu'na çıkan 18 yaşındaki Hasan Kuru yönetimindeki 09 RY 465 plakalı motosiklet, 24 yaşındaki Çağlar Canbaz yönetimindeki 09 EY 671 plakalı otomobilin altına girdi. Yaklaşık 15 metre otomobilin altında sürüklenen ehliyetsiz motosiklet sürücüsü Kuru, ölümden döndü.

Her iki kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Yaralılardan Müşerref Yapıcı ve Hasan Kuru'nun hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

'BU NASIL İNSANLIK'

Kaza sırasında yaşanan can pazarını fırsat bilen hırsızlar, kazaya karışan otomobil sürücüsü Çağlar Canbaz'ın eşi 6 aylık hamile 24 yaşındaki Özlem Canbaz'ın otomobilde bıraktığı çantasını çalarak kaçtı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Hasan Kuru'ya yardım ettikten sonra otomobile gelen Özlem Canbaz, çantasının çalındığını fark etti. Genç kadın, "Bu nasıl insanlık. Bu kadar da duyarsızlaştık mı? Burada can pazarı yaşanırken, diğer taraftan hırsızlar fırsat kolluyor. Allah'ından bulsunlar. Biz yaralıya yardım etmeye çalışırken gelip çantamı çalıyorlar" diye tepki gösterdi. Çalınan çanta içerisinde bir bilezik, altın takılar ve 400 lira ile kredi kartlarının bulunduğu öğrenildi.

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİSE İHBAR ARACI YAKALATTI

Kazadan yaklaşık 2 saat sonra polise yapılan ihbarla harekete geçen asayiş ekipleri 09 PB 917 plakalı motosiklete çarparak uzaklaşan kamyoneti olay yerine bir kilometre uzaklıkta olan Yeşilyurt Mahallesi 1121 Sokak'ta terk edilmiş halde buldu. Kamyonetin sürücüsü belirlenemezken, 09 NG 105 plakalı araç çekici yardımıyla otoparka çekilerek.

Polis, kamyonet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. - Aydın/ Nazilli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralıya Yardıma Gitti, Çantası Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement