Yasak Elma Dizisinin 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle - Son Dakika
Güncel

Yasak Elma Dizisinin 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

Yasak Elma Dizisinin 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

Yasak Elma dizisinin 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma geçtiğimiz akşam 44. bölümüyle ekranlara geldi. Kaya'nın evine giden Ender, kapıyı açanı görünce neye uğradığını şaşırır. Yasak Elma dizisinin 44. bölümünde neler oldu?

07.05.2019 08:45

Yasak Elma dizisi son bölümüyle Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Yıldız, Erim'e olanların ardından oğluyla birlikte Ender'de kalmaya karar veren Halit'i vazgeçirebilecek mi? Yasak Elma dizisinin 44. bölümünde neler oldu? 45'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi hakkında merak edilenler…

45. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Pazartesi akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Yasak Elma dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yıldız, evi terk eden Halit'i bu düşünceden vazgeçirebilmek için Zehra ile anlaşma yapacaktır. Yıldız'ın Zehra ile planladığı yeni oyunu ne? Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

44'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Erim hastaneden çıkar ve artık o evde kalamayacağını annesiyle kalmak istediğini söyler. Halit, oğlunun isteğine karşı çıkmaz. Tüm ailenin Yıldız'a karşı tavır alması, Yıldız nedeniyle belanın eksik olmadığını düşünmeleri nedeniyle Halit de bir karar almak zorundadır. Yıldızla konuşarak artık Erim ile birlikte Ender'de kalacağını açıklar. Yıldız ne yapacağını bilemez ve Halit'i eve döndürmek için planlar yapmaya başlar.

Yasak Elma Dizisinin 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

YILDIZ, HALİT'İ EVE GETİREBİLECEK Mİ?

Zeynep, Elif'in Alihan'ın eski sevgilisi olduğunu öğrenir ve Alihan ile doğruları söylemediği gerekçesiyle tartışır. Kısa süreli gerginliğin ardından durum düzelir. Bunların yanı sıra Yıldız, Halit'i eve döndürmek için banyoda kaza geçirdiği izlenimini vererek Zeynep'i arar. Alihan ile Zeynep ise Halit'e haber verir ve Halit Yıldız'ı hastaneye götürmeye gelir. Alihan, Yıldız'ın oyun yaptığını anlar ancak Zeynep olanlara şaşırmıştır. Hastanenin ardından eve gelen Yıldız, Halit'e yanında kalması için yalvarır. Halit, Erim'e sorduktan sonra yanında kalabileceğini söyler. Yıldız, eşinin evden hiç gitmemesi için daha kalıcı planlar ararken Zehra ile Caner'in ilişkisine şahit olur. Bunu kullanmak ister ve Zehra ile anlaşma yapma yoluna gider.

Yasak Elma Dizisinin 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

ENDER'İ BEKLEYEN SÜRPRİZ NEDİR?

Erim'in vurulduğu sırada Yıldız ile baş başa görüşen Kaya'ya hesap sormak isteyen Ender'de yeni planlar peşindedir. Kaya'nın adresini öğrenerek evine giden Ender'i sürpriz bir misafir karşılayacaktır.

Son Dakika Güncel Yasak Elma Dizisinin 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement