Yaşar, Kuruçeşme Sahnesi'nde unutulmaz bir konser verdi - Son Dakika
Güncel

Yaşar, Kuruçeşme Sahnesi'nde unutulmaz bir konser verdi

Yaşar, Kuruçeşme Sahnesi\'nde unutulmaz bir konser verdi

Yaşar, dinamik ve sevilen sahne şovuyla binlerce kişiye festival tadında bir konser deneyimi yaşattı. Oğlu Kerem'in sürprizi ise müzikseverleri gülümsetti. Sanatçı, 90'lı yıllara damga vuran şarkılarıyla hayranlarını coşturdu ve merhum sanatçılar Özkan Uğur ve Erkin Koray'ı da sahnede andı.

23.08.2023 21:58

Tüm enerjisiyle kendisini dinlemeye gelen binlerce kişiye müzik ziyafeti veren Yaşar, 90'ların büyüsünü Kuruçeşme Sahnesi'ne taşıdı. Sanatçı, dinamik ve sevilen sahne şovuyla dinleyicilerine festival tadında bir konser deneyimi yaşattı.

BABA-OĞUL AYNI SAHNEDE

Sahnede herkes Yaşar'ı beklerken 10 yaşındaki oğlu Kerem'i görünce alkış yağmuruna tuttu. "Ben bugün babamı sunmak için sahneye çıktım" sözlerinin ardından mikrofonu babasına devreden Kerem, tatlı sürpriziyle müzikseverleri gülümsetti.

'Cezayir Menekşesi' şarkısıyla açılışı yapan romantik aşk şarkılarının unutulmaz yorumcusu, hayranlarına eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. 90'lı yıllara damga vuran birbirinden sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, 'Sevda Sinemalarda', 'Acıtmıyor Sevdan', 'Kumralım' klasikleriyle hayranlarını coşturdu.

Kuruçeşmede Yaşar rüzgarı

USTALARI SAHNEDE ANDI

Yaşar, art arda hayatını kaybeden merhum sanatçılar Özkan Uğur ve Erkin Koray'ı da sahnesinde andı. Duayen iki sanatçıya ithafen 'Sude', 'Fesuphanallah' şarkılarını seslendiren Yaşar, "İki büyük ustanın kalbimize çizdiği resim paha biçilemez" sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Güncel Yaşar, Kuruçeşme Sahnesi'nde unutulmaz bir konser verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement