Torbalı'da Yaşlı Çifti Kaza Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Torbalı'da Yaşlı Çifti Kaza Ayırdı

Torbalı\'da Yaşlı Çifti Kaza Ayırdı

İzmir Torbalı'da, yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmek isteyen 83 yaşındaki Hasan Alp, otomobil çarpması sonucu can verdi.

26.12.2014 17:40  Güncelleme: 17:46

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmek isteyen 83 yaşındaki Hasan Alp ile eşi 69 yaşındaki Zöhre Alp'e, Cemal Yıldırım yönetimindeki otomobil çarptı. Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan çiftten Hasan Alp hayatını kaybetti.

Kaza, Ayrancılar Mahallesi Yazıbaşı Mevkii'nde dün  saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İzmir'den Torbalı yönüne giden Cemal Yıldırım, yönetimindeki 35 ZY 672 plakalı otomobille, yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmek isteyen 83 yaşındaki Hasan Alp ile eşi 69 yaşındaki Zöhre Alp'e çarptı. Yaşlı çift çarpmanın etkisiyle yola savrulup metrelerce sürüklendi.

Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri yaralılardan Hasan Alp'i İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, eşi Zöhre Alp'i de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan ve durumları ağır olan iki yaralıdan Hasan Alp, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Eşi Zöhre Alp'in ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan ve alkolsüz olduğu tespit edilen sürücü Yıldırım'ın, yeşil ışıkta geçtiğini söylediği öğrenildi. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torbalı'da Yaşlı Çifti Kaza Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement