Fatih Erbakan'dan yerel seçim değerlendirmesi: 2028'te hep birlikte iktidara yürüyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Fatih Erbakan'dan yerel seçim değerlendirmesi: 2028'te hep birlikte iktidara yürüyeceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "'Refah yerelden başlar' sloganımızla inşallah belediyelerde milletimizi hizmetle buluşturacağız ve milletimize kendimizi bir kez daha göstererek 2028 seçimlerinde hep birlikte iktidara yürüyeceğiz." ifadelerini kullandı.

01.04.2024 01:24  Güncelleme: 08:04

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin belediyelerde hizmete başlayacaklarını ve 2028 seçimlerinde iktidara yürüyeceklerini söyledi.

Erbakan, parti genel merkezinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim sürecinde özverili çalışmaları nedeniyle parti görevlilerine teşekkür eden Erbakan, "Şimdiye kadar açıklanan verilere göre partisinin 31 Mart seçimlerinin tartışmasız galibi ve yıldızı konumunda olduğunu" söyledi.

Fatih Erbakan: Yeniden Refah Partisi belediyelerde hizmete başlayacak

"ŞANLIURFA VE YOZGAT'A İLAVETEN 43 İLÇE KAZANDIK"

"Yerel seçimlerde Şanlıurfa ve Yozgat'a ilaveten 43 ilçe ve 24 belde belediyesini kazanmış bulunuyoruz." diyen Erbakan, "Verilerin Türkiye'nin tercihini Milli Görüş'ten yana kullandığına işaret ettiğini" kaydetti.

Fatih Erbakan'dan yerel seçim değerlendirmesi: 2028'te hep birlikte iktidara yürüyeceğiz

"BU SONUÇLAR YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜN AYAK SESLERİDİR"

Erbakan, "Bu sonuçlar Milli Görüş'ün yeniden şahlanışıdır ve Yeniden Refah Partisi'nin iktidar yürüyüşünün ayak sesleridir." ifadelerini kullanarak, 14 Mayıs seçimlerine göre belediye başkanlığı seçimlerinde yüzde 100'ün, belediye meclis üyeliğinde yüzde 150'nin üstünde oy artışına ulaştıklarını belirtti.

Fatih Erbakan: Yeniden Refah Partisi belediyelerde hizmete başlayacak

"BELEDİYELERDE MİLLETİMİZİ HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ"

Hak edenin hakkını aldığı, liyakatin üstün tutulduğu, adaletin ve zenginliğin herkese ait olduğu bir ülke için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Erbakan, "Yeniden Refahlı belediyelerde ibadet şuuruyla hizmet eden belediye başkanlarımızı göreceksiniz. 'Refah yerelden başlar' sloganımızla inşallah belediyelerde milletimizi hizmetle buluşturacağız ve milletimize kendimizi bir kez daha göstererek 2028 seçimlerinde hep birlikte iktidara yürüyeceğiz." diye konuştu.

Fatih Erbakan\'dan yerel seçim değerlendirmesi: 2028\'te hep birlikte iktidara yürüyeceğiz
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fatih Erbakan'dan yerel seçim değerlendirmesi: 2028'te hep birlikte iktidara yürüyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Sado Bayar: Aç tavuk darı ambarı hayali 176 267 Yanıtla
  • Oooo: Evet haklı Yozgatı alan Türkiye'yi alır! Net:) 198 59 Yanıtla
  • Selami Karagülle: Otur oturduğun yerde Fatih fazla havalara girme alıp alacağın oy bu kadar 106 123 Yanıtla
  • Harun Gür: Babanın evladı Fatih! Doğru yoldasın. 117 71 Yanıtla
    Selami Karagülle: Çok doğru Ak partinin oyunu bölüp CHP’ye kazandırdığı için sırtının sıvazlanması gerekiyor 115 112 Selim Kayisi: Selami çok acıtmış seçim sonuçları galiba, nerede kaybettirmiş YRP Ak partiye ? 72 53 Harun Gür: Tarih tekürrürden ibarettir.Zamanında Refah Partisine ayrılarak kaybettirdiler.Allahtan başka hiç bir şey baki değildir. 34 21
  • Selim Kayisi: Şimdi Asıl yapması gereken gerçekten dürüst belediyecilik ile kazanmış olduğu belediyeleri bir iki adım ileri götürmek. Bunu başarabilirse önümüzdeki seçimlerde parlayan bir parti olacaktır. 106 28 Yanıtla
  • Oktay KUŞÇU: Aman sağcılar uzak dursun. Bunlar gelsin bütün kadınları kapatır ülkeyi Arabistan'a çevirirler. 19 69 Yanıtla
    Selami Karagülle: Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir belediye başkanı olduğu tarihten bu yana aynı hikaye başımızı Zorla kapatacaklar ülkeyi Arabistana çevirecekler ne oldu hiç kimsenin özel hayatına karışıldı mı ben de diyorum ki aman solcular gelmesin her yeri heykelle doldururlar 41 10
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement