YKM Egepark Mağazası'nda Kışa Merhaba! - Son Dakika
Güncel

YKM Egepark Mağazası'nda Kışa Merhaba!

YKM Egepark Mağazası\'nda Kışa Merhaba!

YKM Egepark Mağazası, 17-18 Kasım tarihlerinde Kışa Merhaba demeye hazırlanıyor!

15.11.2012 13:25  Güncelleme: 14:38

Bu hafta sonuna özel canlı müzik eşliğinde, seçili ürünlerde %50'ye varan indirim fırsatı YKM Egepark Mağazası ziyaretçilerini bekliyor.

Yüzlerce markanın binlerce ürününün İzmirlilerle buluştuğu YKM Egepark Mağazası, bu hafta sonundan itibaren kitap tutkunlarına da hizmet vermeye hazırlanıyor. 17 Kasım tarihinden itibaren YKM Egepark Mağazası içinde hizmet verecek Bookinn Kitabevi'yle; YKM Egepark Mağazası'nda alışveriş keyfe dönüşüyor. Üstelik ünlü yazar Canan Tan, YKM Egepark Mağazası'nda gerçekleşecek imza günüyle 17 Kasım Cumartesi günü okurlarıyla buluşturuyor.

17-18 Kasım hafta sonu boyunca YKM Egepark Mağazası, pek çok sürprizle ziyaretçilerini karşılayacak. 14.00-18.00 saatleri arasında Yetenek Sizsiniz Yarışması yarı finalistlerinden Grup Dir, sergileyecekleri ritm gösterisiyle YKM müşterilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Piyano dinletisinden ikramlara, sürpriz etkinliklerden YKM Egepark Mağazası'na özel fırsatlara kadar pek çok etkinlik, bu hafta sonu İzmirlileri YKM Egepark Mağazası'nda bekliyor.

YKM Egepark Mağazası'nda keyifli etkinliklerle kışa merhaba diyen müşteriler, hem binlerce marka içinden kendi stillerine uygun olanı keyifle seçebilecek, hem de YKM Egepark Mağazası'na özel seçili ürünlerde %50'ye varan indirimlerle alışveriş ayrıcalığını yakalayacaklar. Üstelik alışveriş keyfini tamamlamak için Bookinn Kitabevi'nde Canan Tan'la imza günü YKM Egepark Mağazası ziyaretçilerini bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel YKM Egepark Mağazası'nda Kışa Merhaba! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement