Yozgat'ta Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu'nda 'proje hafızlık' uygulaması başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu'nda 'proje hafızlık' uygulaması başlatıldı

Yozgat\'ta Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu\'nda \'proje hafızlık\' uygulaması başlatıldı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bulunan Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu'nda 'proje hafızlık' uygulaması başlatıldı. İlçe Müftüsü İsa Yaykın, 5. sınıflarda başlatılan bu uygulama ile hafızlık eğitimi almak isteyen öğrencilerin bir sınıfta toplanarak eğitim alacaklarını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal da öğrencilere başarılar diledi.

22.03.2024 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu'nda "proje hafızlık" uygulaması başlatıldı.

İlçe Müftüsü İsa Yaykın, AA muhabirine, müftülük ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce "proje hafızlık" uygulamasının 5'inci sınıflarda başlatıldığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını ifade eden Yaykın, "Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu'nda hafızlık sınıfı oluşturuldu. Hafız olmak isteyen öğrencilerimiz, bu sınıfta toplanarak hafızlık eğitimi alacak. İlçemizde müftülüğümüz Kur'an kurslarında yetişen hafızlarımıza ilave olarak imam hatip ortaokulundaki çocuklarımızın da hafızlık projesine dahil olmasından mutluyuz." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal da hafızlık eğitimi alacak öğrencilere başarı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu'nda 'proje hafızlık' uygulaması başlatıldı - Son Dakika


Advertisement