Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi: 17 Yaralı ) - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi: 17 Yaralı )

Yozgat\'ta Yolcu Otobüsü Devrildi: 17 Yaralı )

Yozgat'ın Saraykent ilçesi yakınlarında buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi.

06.12.2012 16:41

Yozgat'ın Saraykent ilçesi yakınlarında buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada yaralanan 17 yolcu Saraykent ve Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan 7 kişi ise Sorgun'dan Yozgat'a sevk edildi.

Kaza bugün saat 10.15 sıralarında Yozgat'ın Saraykent ilçe yakınlarında meydana geldi. Sivas istikametinden Ankara yönüne gitmekte olan Murat Çiçek yönetimindeki 34 LHV 63 plakalı yolcu otobüsü, Saraykent ilçesi yakınlarında yağan kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, otobüsde bulunan 34 yolcudan 16'sı yaralandı. Durumu hafif olanlar Saraykent'e, ağır olanlar ise ambulanslarla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak Sorgun'dan durumu ağır olan 8 yolcu ise Yozgat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada yaralananların isimleri ise şunlar:

"Sürücü Murat Çiçek, yolcular Abdulkadir Sezer (45), Güllü Sezer (38), İsa Demir (26), Adem Şimşek (27), Ali Orman (25), Kazım Kaya (86), Kiraz Kaya (89), Elife Evcil (26), Kezban Karadağ (20), Cander Karamanoğlu (21), Zeynep Ünal (66), Hüseyin Koç (57), Fidevs Bulut (59), Şaniye Koç (56), Elif Gökseril Ulutaş (18) ve Hatice Yeşil". Kaza sonrası Yozgat Valisi Abdulakdir Yazıcı ile Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç Sorgun Devlet hastanesi'ne gelerek, yaralıların durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

AMBULANS REFüJE YUVARLANDI

Bir diğer kazada ise Sorgun'da Özel bir tıp merkezine ait ambulans, ilçeye bağlı Osmaniye köyü yakınlarında takla attı. Buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesini sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi: 17 Yaralı ) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement