Yusuf Baş Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Yusuf Baş Seçim Sonuçları

Yusuf Baş Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Adana Çukurova belediye başkan adayı olan Yusuf Baş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:01

31 Mart seçimlerinde MHP Adana Çukurova belediye başkan adayı olan Yusuf Baş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana Çukurova ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Yusuf Baş isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP Adana Çukurova adayı Yusuf Baş kimdir? MHP Adana Çukurova adayı Yusuf Baş yüzde kaç oy aldı?

Yusuf Baş Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Adana Çukurova belediye başkan adayı olarak gösterilen Yusuf Baş Çukurova ilçesinde % 36,38 oranında oy almıştır. Çukurova ilçesinde % 36,38 oranında oy olan Yusuf Baş adlı MHP adayı toplamda 78.194 adet oy sayısına ulaştı.

Yusuf Baş Kimdir?

Yusuf Baş Seçim Sonuçları

Yusuf Baş, 1965 yılında Aladağ ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Akören Ortaokulu'nda, liseyi Kozan İmamoğlu Lisesi'nde tamamlayan Baş, Atatürk Universitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümünden mezun olarak çalışma hayatına başladı. Baş,1995 yılında öğretmenlik görevine başlayarak 1999 yılında Aladağ Pınar Madencilik Lisesi'nde müdürlük görevine atandı. 1 Aralık 2009 tarihinde bu görevinden istifa ederek, 29 Mart 2009 seçimlerinde MHP'den Aladağ Belediye Başkanı seçildi. 2014 yılına kadar Aladağ belediye başkanlığı yaptı. 2015-2017 yıları arasında MHP Adana İl Başkanlığı yapan Baş, evli ve iki çocuk babasıdır.

Adana Çukurova ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Yusuf Baş Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement