Yüzlerce Fidanı Toprakla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Yüzlerce Fidanı Toprakla Buluştu

Yüzlerce Fidanı Toprakla Buluştu

Bigadiç polisi yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu.

07.04.2012 14:52

Bigadiç Emniyet Müdürlüğü. Bigadiç Polis Hatıra Ormanına yüzlerce fidan dikti. Bigadiç Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü sebebiyle Bigadiç Polis Hatıra Ormanında program düzenlendi.

Bigadiç Emniyet Müdürlüğü 'Bigadiç Polis Hatıra Ormanı'na yüzlerce fidan dikti. Bigadiç Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü sebebiyle 'Bigadiç Polis Hatıra Ormanı'nda program düzenlendi. Programa katılan emniyet mensupları, hatıra ormanını ağaçlandırdı.

Bigadiç Polis Hatıra Ormanı'nda gerçekleştirilen fidan dikim programına Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Bigadiç Cumhuriyet Savcısı Bilal Alçiçek, Belediye Başkanı Mustafa Göksel, İlçe Emniyet Müdürü Teoman Kuru, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Talip Sevim, Orman İşletme Müdürü Gürsel Şentürk, Belediye Meclis Üyeleri Demirel Şık ve Ayhan Muslu, İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Akgün ve Resül Bintepe, Bigadiç İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeli katıldı.

Bigadiç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından toprak işlemesi yapılan Bigadiç Polis Hatıra Ormanı 15 dekar alanda kuruldu. 500 adet fıstıkçamı ile 200 adet erguvan fidanı dikilen Bigadiç Polis Hatıra Ormanının 3 yıllık bakımı Bigadiç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılacak. Bigadiç Polis Hatıra Ormanı töreninde konuşan Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Emniyetin görevinin ülkenin huzur ve güvenliğini korumak olduğunu hatırlattı. Bunun için polisin büyük bir çaba ve özveri ile görevini yapmaya devam ettiğini belirten Kaymakam Yıldırım, "Çok kutsal saydığımız bu meslekte güvenlik güçlerimiz huzur ve birliğimiz için, bu uğurda gerektiğinde canını veriyorlar, gazi oluyorlar.

Bu hafta etkinlikleri kapsamında oluşturulan hatıra ormanına fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Bir yanda önemli bir teşkilat, diğer yanda çok önemli bir görev… Polis haftası dolayısıyla emniyet teşkilatımızla birlikte fidanlarımızı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Bigadiç Orman İşletme Müdürü Gürsel şentürk de, Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir çevre, daha yeşil bir Bigadiç bırakmak için bu faaliyetlerin devamını diler, Bigadiç Polis Hatıra Ormanı'nın hepimize hayırlı olmasını dilerim dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüzlerce Fidanı Toprakla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement