Zirve'de İşadamlarına İletişim ve Beden Dili Eğitimi Verildi - Son Dakika
Güncel

Zirve'de İşadamlarına İletişim ve Beden Dili Eğitimi Verildi

Zirve\'de İşadamlarına İletişim ve Beden Dili Eğitimi Verildi

Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mahmut Açıl, Malatya Aktif İşadamları Derneği üyelerine eğitim verdi.

27.09.2013 14:19  Güncelleme: 14:52

Malatya Aktif İşadamları Derneğinde kokteyl ile başlayan programa MAKİAD yönetim kurulu üyeleri ve üye İşadamları katıldı.

Malatya Aktif İşadamları Derneği konferans salonunda gerçekleşen programda, Malatya iş dünyasının seçkin simaları da vardı.

Mahmut AÇIL, "İş dünyasında başarılı olmanın yolu, hem akılcı düşünmek hem de vizyon sahibi olmak ve başarılı iletişim kurabilmektir." diye başladığı eğitiminde, Malatyalı iadamlarıyla, "Beden Dili, İletişim, Protokol ve Görgü Kuralları"nı konuştu. Dinleyicilerin aktif olarak (uygulamalı) eğitime katılması salanda renkli ve eğlenceli anlar oluşturdu.

Zirve üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan KISA, " Zirve Üniversitesi'nin kuruluş amaçlarından biri de lisans ve lisanüstü eğitimin yanısıra bölgemizdeki işdünyasına üst düzey katkıda bulnunmaktır. Üniversitemiz bu konuda kendisine düşeni her zaman yerine getirecektir. Öğretim elemanlarımızla ve teknik altyapımızla hem iş dünyasının hem de bölge halkının her an destekçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zirve'de İşadamlarına İletişim ve Beden Dili Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement