Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iftar sofraları için hazırlanan yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iftar sofraları için hazırlanan yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Zonguldak\'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iftar sofraları için hazırlanan yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Karadeniz Ereğli Belediyesi, ramazan ayı boyunca belediye mutfağında hazırlanan yemekleri ihtiyaç sahibi 1250 aileye ulaştırıyor. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, iftara yakın saatlerde sefer taslarına konulan yemeklerin zabıta araçlarıyla ailelere götürüldüğünü belirtti. Posbıyık, vatandaşlardan da destek isteyerek, hayırseverlerin yardımlarını belediye aracılığıyla iletmelerini ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmalarını istedi.

11.03.2024 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde belediye mutfağında iftar sofraları için hazırlanan yemekler, ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi 1250 aileye ulaştırılacak.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, düzenlediği basın toplantısında, 40 personelden oluşan 6 ekibin, iftara yakın saatlerde sefer taslarına konulan 3 çeşit yemeği zabıta araçlarıyla ailelere götüreceğini söyledi.

Posbıyık, ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç ailelerinin evlerine AŞ gönderdiklerini belirterek, "Yemeklerimizi, sefer taslarımızı hazırladık. Zabıtalar vasıtasıyla uç noktadaki evlere kadar götürüyoruz. Bu konuda 25 senedir çok başarılı çalışmalar yaptık. Bütün ekibimiz manevi bir haz içerisinde." diye konuştu.

Menülerinin her gün değiştiğini anlatan Posbıyık, "Vatandaşlarımızdan da destek geliyor. Ayrıca vatandaşlarımıza tatlı, meyve göndermek isteyenlere açığız. Hayırseverlerimize sesleniyorum. En doğru yardım belediye vasıtasıyla ulaştırılır. O bakımdan bize her türlü yardımları ulaştırabilirler, biz de ihtiyaç sahiplerine ulaştırırız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iftar sofraları için hazırlanan yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement