Zonguldak'ta, Ankara'daki Terör Saldırısı Protesto Edildi - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta, Ankara'daki Terör Saldırısı Protesto Edildi

Zonguldak\'ta, Ankara\'daki Terör Saldırısı Protesto Edildi

Zonguldak'ta, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı üyesi bir grup, Ankara'daki bombalı terör saldırısını basın açıklamasıyla protesto etti.

19.02.2016 15:13

Zonguldak'ta, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı üyesi bir grup, Ankara'daki bombalı terör saldırısını basın açıklamasıyla protesto etti.

Madenci Anıtı önünde toplanan yaklaşık 25 kişi, 'Farkındayız' yazılı pankart açtı. Grup adına açıklama yapan Bünyamin Altundağ, yurt içi, yurt dışından teröre destek verenleri, terörün her türlüsünü lanetlediklerini söyledi. Ankara saldırısı ve daha önceki hain saldırıların hedeflerini, bu saldırıyı gerçekleştiren kuklaların ve arkasındaki kuklacıkların neyi amaçladıklarını bildiklerini ifade eden Altundağ, "Yapılan bu tarz saldırılarla bizi yıldırmaya ve ayrıştırmaya çalışmaktadırlar. Oynanan oyunların farkındayız ve bu oyuna gelmeyeceğiz. Biriz, bir aradayız" dedi.

ZONGULDAK BAROSU'NDAN KINAMA

Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem de, adliye binasında yaptığı açıklamada Ankara'daki saldırının daha önce yaşanan terör saldırıları gibi yüreklerini dağladığını söyledi. Terörün ülke topraklarından tamamen silinmesi için TBMM'ye önemli görevler düştüğünü ifade eden Ertem, "Ülkemizde varlığını sürdüren terör eylemlerinin bu topraklardan silinmesi, topyekün bir terörle mücadele anlayışının hayata geçirilmesi adına, TBMM tarafından gerekli yasal düzenlemelerin yapılması gerekmektedir. Hukuka ve demokrasiye bağlılığa vurgu yapacak, birliktelik ruhunu canlı tutacak adımlara ihtiyaç vardır" dedi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta, Ankara'daki Terör Saldırısı Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement