Fenerbahçe 2 Mersin İ.Y 1 Maç Özeti (Geniş Özet) Kanarya Moral Depoladı - Son Dakika
Soğuk Haber

Fenerbahçe 2 Mersin İ.Y 1 Maç Özeti (Geniş Özet) Kanarya Moral Depoladı

Fenerbahçe 2 Mersin İ.Y 1 Maç Özeti (Geniş Özet) Kanarya Moral Depoladı

Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu maçının geniş özeti ve golleri. Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Mersin Arena'da Mersin İdmanyurdu takımıyla karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-1 kazanan Fenerbahçe hafta sonu oynayacağı dev derbi öncesinde son provasını da yapmış oldu.

04.03.2015 21:21  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe 2 Mersin İdmanyurdu 1 maç özeti ve golleri. Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu karşısında aldığı galibiyetle hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde moral depoladı. Mersin'de oynanan maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller Diego Ribas ve Moussa Sow'dan geldi. Mersin İdmanyurdu son dakikalarda bulduğu golle skoru 2-1'e getirdi ancak mücadelede başka gol olmayınca Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de üst sıraları zorlayan Mersin ekibi güçlü rakibinin favori olduğu maçta sürpriz yapmayı hedefleyerek sahaya çıktı. Fenerbahçe ise Galatasaray derbisi öncesinde son maçından galibiyetle ayrılarak hem derbi öncesi moral bulmak hem de geçen sezon Galatasaray'a kaptırdığı Ziraat Türkiye Kupasını bu sezon müzesine götürmek için finale bir adım daha atmak istiyordu. Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu maçının geniş özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantılara tıklamanız yeterli.

Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe (Ön Bakış – Maç Özeti – Canlı Anlatım – Analiz – Kadrolar)

MAÇ ÖNCESİ

Mersin İdmanyurdu ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak ve ATV'den ekranlara gelecek.

Teknik Direktör İsmail Kartal kadroyu Volkan, Erten Ersu, Bekir, Serdar Kesimal, Kadlec, M.Topuz, Uygar Mert, Webo, Sow, Selçuk Şahin, Dirk Kuyt, Alves, Meireles, Diego, Savaş Polat, Mehdi Akgül, Caner Koca, Ramazan Civelek, Melih Okutan'tan oluşturdu. Kartal, Emenike, Mehmet Topal, Caner, Egemen, Emre ve Gökhan gibi isimleri ise Mersin'e götürmedi.

MUHTEMEL 11'LER:

Mersin İdmanyurdu: Mihaylov, Mitrovic, Vederson, Serkan Yanık, Serol, Güven, Murat, Khalili, Tita, Welliton, Sinan.

Fenerbahçe: Volkan, Bekir, Serdar, Kadlec, Mehmet Topuz, Selçuk, Mert, Diego, Caner Koca, Webo, Sow.

Süper Lig'de haftasonu lider Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçtan önce Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Karşılaşma bilgileri

Maç: Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe

Tarih: 4 Mart 2015

Saat: 20.30

Yer: Mersin Arena

Hakem: Yunus Yıldırım

Son Dakika Soğuk Haber Fenerbahçe 2 Mersin İ.Y 1 Maç Özeti (Geniş Özet) Kanarya Moral Depoladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement