1.amatör 2015-2016 Fikstür Çekimi Gediz'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

1.amatör 2015-2016 Fikstür Çekimi Gediz'de Yapıldı

1.amatör 2015-2016 Fikstür Çekimi Gediz\'de Yapıldı

Gediz-Emet-Yeşilçay Grubu 1. Amatör müsabakaları 2015-2016 fikstür çekimi Gediz ilçesinde yapıldı.

25.07.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz-Emet- Yeşilçay Grubu 1. Amatör müsabakaları 2015-2016 fikstür çekimi Gediz ilçesinde yapıldı.

Gediz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen fikstür çekimine Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz, Asbaşkan Ali Okçu, Genel Sekreter Ramazan Arslandaş, Mali Sekreter Nuri Ercura, Futbol İl Tertip Komitesi Başkanı Kerim Şentürk, Federasyon Müdürü Yılmaz Yaman, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Ertürk ile 1.Amatör Küme takımlarının temsilcileri katıldı.

ASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Gediz 1 Eylülspor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, fikstür çekiminde yaptığı konuşmasında, "Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz ve beraberindeki yöneticilerimiz fikstür çekimine katılımlarıyla bizleri misafirperverlik şansı verdiler ve ilk defa ilçelerde fikstür çekimi yaparak bizi ayrıca onurlandırdılar.

Fikstür çekimine Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü adına Necip Sığanık, Gediz Gençlerbirliğispor adına Mesut Yörük, Dayınlarspor adına Ünal Bilgili, Yeşilçayspor adına Nuri Daşkın, Erdoğmuşspor adına Ali Osman Güzelyurt, Hisarcık Belediyespor adına Ahmet Bey, Gediz ASKD adına Süleyman Karakoç ve Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim Demir de katıldı.

Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz, yeni sezon için kulüp temsilcilerine bilgilendirme yaptı ve sorunlarını dinledi.

ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cengiz, eski sezonlarda yaşanan sıkıntıların gelecek sezonlarda olmaması için bu tür birlikteliklerin öneminin altını çizdi ve bütün kulüplere başarılar diledi.

Gediz-Emet 1. Amatör Küme:

1. Uluoymak 1 Eylülspor

2. Dayınlarspor

3. Erdoğmuşspor

4. Emetspor

5. Gediz Gençlerbirliğispor

6. Hisarcık Belediyespor

7. Muhipler Fatihspor

8. Yeşilçayspor

Liglerin başlama tarihleri için açıklama yapan ASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Gediz 1 Eylülspor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, alt kategorilerin 25.08.2015 tarihinde, 1. Amatör Kümenin ise Eylül Ayının 2. haftasında başlayacağını bildirdi ve bütün takımların yeni sezonda Fair-Play çerçevesinde başarılı bir yıl geçirmesini temenni etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1.amatör 2015-2016 Fikstür Çekimi Gediz'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement