1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Etkinlikleri

İzmir'de, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri nedeniyle trafikte bazı düzenlemeler yapıldı.

30.04.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri nedeniyle trafikte bazı düzenlemeler yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek etkinliğe katılım Konak YKM, Cumhuriyet Bulvarı ve Cumhuriyet Meydanı, 9 Eylül Meydanı, Gazi Bulvarı, Gaziosmanpaşa Bulvarı ve Cumhuriyet Meydanı ile Basmane Meydanı, Refik Saydam Bulvarı, Lozan Meydanı, Vasıf Çınar Bulvarı olmak üzere 3 güzergahtan sağlanacak.

Bu nedenle Atatürk Cadesi'nin tamamı, Atatürk Caddesi ile Kıbrıs Şehitleri Caddesi kesişimi ve Cumhuriyet Meydanı arası ile Cumhuriyet Bulvarı'nın Subay Orduevi ışıklar ile Gündoğdu Meydanı ve devamı olan 1476/1 Sokak arası, Ali Çetinkaya Bulvarı'nın Gazi ışıklar ile Gündoğdu Meydanı arası 08.00 - 15.30 arasında tamamen araç trafiğine kapatılacak.

Ayrıca açık hava toplantısının yapılacağı saate kadar kortej geçişleri yapılacak. 11.00 - 13.00 arasında ise Gaziler Caddesi'nin Trafik Ekipler Amirliği ile Basmane Meydanı arası, Mürselpaşa Bulvarı'nın Bozkurt Kavşağı ile 9 Eylül Meydanı arası, Gazi Bulvarı, Dr.Refik Saydam Bulvarı, Vasıf Çınar Bulvarı, Plevne Bulvarı, Gaziosmanpaşa Bulvarı ve Cumhuriyet Bulvarı araç trafiğine kapatılacak.

Alsancak ve Balçova istikametine gidecek vatandaşlar ise Fevzipaşa Bulvarı, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Şair Eşref Bulvarı (Lozan Meydanı ile Vahap Özaltay Meydanı arası) ve Talatpaşa Bulvarını alternatif olarak kullanabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement