10 Yaşındaki Çocuğa Çarpıp Kaçan Sürücü Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

10 Yaşındaki Çocuğa Çarpıp Kaçan Sürücü Tutuklandı

10 Yaşındaki Çocuğa Çarpıp Kaçan Sürücü Tutuklandı

Isparta'da otomobiliyle çarptığı 10 yaşındaki çocuğu yaklaşık 200 metre sürükleyip ağır yaralanmasına neden olan, ardından da kaçan sürücü H.İ.B. 14 gün sonra yakalandı.

19.11.2015 17:07  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da otomobiliyle çarptığı 10 yaşındaki çocuğu yaklaşık 200 metre sürükleyip ağır yaralanmasına neden olan sürücü 14 gün sonra yakalandı. Sürücü tutuklandı.

Isparta Yedişehitler Mahallesi'nde 3 Kasım günü meydana gelen olayda bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Uğurhan Kayacan'a çarptı. Otomobilin altına sıkışan çocuğu yaklaşık 200 metre sürükleyen sürücü daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan Kayacan ise Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı.

ARACINI BURDUR'DA TAMİR ETTİRMİŞ

Olayın ardından Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yaklaşık 250 saatlik görüntüyü tarayan ekipler, kazaya karışan otomobilin H.İ.B.'ye ait olduğunu belirledi. Önceki gün evinde gözaltına alınan H.İ.B., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüphelinin kazadan sonra otomobilindeki hasarı Burdur'da tamir ettirdiği belirlendi.

Kaza anı ve sonrası güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde H.İ.B.'nin otomobiliyle yolun karşısına geçmeye çalışan Uğurhan Kayacan'a çarptığı ve bir süre sürüklediği görülüyor. Otomobilin kazanın ardından olay yerinden kaçması da görüntülerde yer alıyor. - Isparta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 10 Yaşındaki Çocuğa Çarpıp Kaçan Sürücü Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement