11. Cumhurbaşkanı Gül'ün Hediye Ettiği Engelli Aracı Bağlandı - Son Dakika
Güncel

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün Hediye Ettiği Engelli Aracı Bağlandı

11. Cumhurbaşkanı Gül\'ün Hediye Ettiği Engelli Aracı Bağlandı

Tokat’ta ayakkabı boyacılığı yapan İbrahim Şahin’e 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün hediye ettiği engelli aracı, yaralamalı trafik kazası sonrasında ruhsatı olmadığı gerekçesiyle bağlandı.

02.12.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta ayakkabı boyacılığı yapan İbrahim Şahin'e 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün hediye ettiği engelli aracı, yaralamalı trafik kazası sonrasında ruhsatı olmadığı gerekçesiyle bağlandı.

Tokat'ta geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlayan 2 çocuk babası bedensel engelli İbrahim Şahin (44), yaklaşık bir ay önce engelli aracı ile kaza yaptı. Ani fren yapması sonucu engelli aracından düşerek yaralanan eşi Fatma Şahin ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın yaralamalı olması nedeniyle trafik polisi, ruhsatlı olmadığı gerekçesiyle engelli aracını bağlayarak yediemin parkına çekti. Bunun üzerine Şahin, engelli aracın üretici firması ile irtibata geçerek, faturadan kaynaklanan hatanın giderilmesi için başvuruda bulundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 1 Nisan 2011 tarihinde Tokat'a geldiğinde istediği engelli aracını hediye olarak gönderdiğini ifade eden Şahin, uzun mesafe yürüyemediğini ve Dünya Engelliler Günü'nde aracına kavuşmayı istediğini söyledi. 3 tekerli engelli aracının evrakında noksanlık olduğu için ruhsat alamadığını ifade eden Şahin, "Engelli aracımı bağladılar, bir aydır mağdurum. 100-200 metre yürüdükten sonra ayaklarım kilitleniyor, yürüyemiyorum. Bu anlamda biran önce sorunun giderilerek engelli aracıma kavuşmak istiyorum. Engelli aracımın faturası 2 tekerli olarak kesilmiş. 3 tekerli olarak kesilse ruhsatı alacaktık. Üretici firmanın faturayı düzeltmesini istiyorum" dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli aracına kavuşmayı hayal ettiğini ifade eden Şahin, "Bu anlamlı günde benim sorunum çözülürse dünyanın en mutlu engellisi ben olurum. Bana bugün de en büyük hediyeyi vermiş olacaklar" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün Hediye Ettiği Engelli Aracı Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement