12 Yaşındaki Mustafa'nın Makaraya Kaptırdığı Kolu Koptu - Son Dakika
Güncel

12 Yaşındaki Mustafa'nın Makaraya Kaptırdığı Kolu Koptu

12 Yaşındaki Mustafa\'nın Makaraya Kaptırdığı Kolu Koptu

Karaman'da 12 yaşındaki Mustafa Kemal Yarba, mısır tarlasında hortumu traktörün arkasına bağlarken makaranın kayışına kaptırdığı sağ kolu koptu.

18.09.2015 14:34

Karaman'da 12 yaşındaki Mustafa Kemal Yarba, mısır tarlasında hortumu traktörün arkasına bağlarken makaranın kayışına kaptırdığı sağ kolu koptu. Yarba'nın omzunun altından kopan kolu, özel bir kutuya konup, yerine dikilmesi için sevk edildiği Konya'ya götürüldü.

Olay, bugün saat 12.10 sıralarında Bahçeli Evler Mahallesi 2'nci Organize Sanayi yolunda bulunan mısır tarlasının kenarında meydana geldi. Mustafa Kemal Yarba, ağabeyi Onur Yarba ile bir yakınlarına yardım etmek için tarlaya gitti. Mustafa Kemal Yarba, damlama su sistemine ait hortumu traktörün arkasına bağladıkları makaraya sardığı sırada makaranın kayışına sağ kolunu kaptırdı. Kolunun omzunun altından kopması sonucu kanlar içinde kalan Mustafa Kemal, çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuk, yapılan tedavisinin ardından, kopan kolu özel bir kutuya konarak dikilmesi için Konya'ya sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Karaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 12 Yaşındaki Mustafa'nın Makaraya Kaptırdığı Kolu Koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement