124 Hacı Adayı Dualarla Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

124 Hacı Adayı Dualarla Uğurlandı

124 Hacı Adayı Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonunda kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için, Korkuteli Cayırlı camiinde Cuma namazı sonrası uğurlama töreni düzenlendi.

19.09.2014 18:12

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonunda kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları için, Korkuteli Cayırlı camiinde Cuma namazı sonrası uğurlama töreni düzenlendi. Korkuteli'den kutsal topraklara hac farizasını yerine getirmek için gidecek olan hacı adayları dua ve gözyaşları içinde uğurlandı.

Korkuteli İlçe Müftülüğü, kutlu topraklara gidecek olan hacı adayları için Korkuteli Cayırlı Camiinde Cuma namazı sonrası uğurlama töreni düzenledi. Hacı adayları, yolculuk öncesi helallik diledi. Korkuteli Müftülüğü, bu sene kutsal topraklarda hac farizasını yetiren getirmek için 124 hacı adayının gideceğini bildirdi. Bu hacı adaylarından 50 hacı adayı geçtiğimiz günlerde kutsal topraklara dualarla uğurlanmıştı.

Cayırlı Camiinde Cuma namazı sonrası toplanan hacı adayları yakınlarıyla vedalaştılar.

İlçe Müftü Vekili Mustafa Demir hac ibadetinin önemi ve fazileti hakkında bilgi verdi. Demir daha sonra dua etti. Hacı adayları da bu ibadetlerini yerine getirmek için yıllarca beklediklerini ve kuradan çıktıkları için mutlu olduklarını belirterek, Allah'ın bu kutsal ibadeti herkese nasip etmesini dilediler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 124 Hacı Adayı Dualarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement