130 Bpm Moderato'ya 1 Ayda 3.Klip - Son Dakika
Güncel

130 Bpm Moderato'ya 1 Ayda 3.Klip

Türkiye'nin süperstarları Ajda Pekkan ile Kenan Doğulu'nun seslendirdiği "Harika" ve Ziynet Sali'nin sesiyle hayat bulan "Naparsan Yap" şarkılarının ardından Ozan Doğulu hiç ara vermeden yeni klip için kamera karşısına geçti.

25.07.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temmuz ayının ortalarında piyasaya çıkardığı 130 bpm Moderato albümüyle müzik listelerini alt üst eden Ozan Doğulu, birbirinden ünlü sanatçıların bir araya geldiği albümünün üçüncü klibini Model Grubu'nun seslendirdiği
"Böyle Akşamlar" şarkısına çekti.

Ozan Doğulu 130 bpm Moderato'nun üçüncü klibine Model grubunun seslendirdiği "Böyle Akşamlar" şarkısını seçti. Beykoz Kundura Fabrikası ve Hadımköy'de 2 günde çekilen video klibin yönetmenliğini Murad Küçük'ün yaptı. Western temasıyla çekilen klipte Ozan Doğulu ve Model'un kasabadaki düello sahneleri ilgi çekiyor.

Stylingini Umut Eker'in yaptığı klipte Ozan Doğulu özel tasarım bir yelek giyerken, ilk kez yeni saç stiliyle de kameraların karşısına geçiyor.

Bestesi Ozan Doğulu ve Can Temiz'e ait şarkının, sözleri de yine Can Temiz tarafından kaleme alındı. 130 bpm Moderato albümünün en sevilen parçalarından biri olan "Böyle Akşamlar" şarkısı video klibiyle birlikte yazın en dikkat çeken sürprizlerinden biri olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 130 Bpm Moderato'ya 1 Ayda 3.Klip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement