14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Yerel

14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından gerçekleştirilen 14 Mart Tıp Bayramı kutlamalarında, meslekte 40 yılını dolduran personele plaket verildi.

12.03.2014 08:59

Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama düzenlendi.

Kutlama programında konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, insanın en değerli varlığının hayatı olduğunu, sağlık çalışanlarının da insanların hayatlarını sağlıklı şekilde sürdürmeleri için çalıştıkları için kutsal bir görev yürüttüklerini söyledi.

Son yıllarda hem ülke hem de bölge olarak sağlık alanında önemli gelişmeler sağlandığını ifade eden Çetinkaya, "Ancak bu yeterli değil. Daha fazlasını daha iyisinin yapılması gerekiyor. Ailemde doktor olan biri olarak sizlerin yaşadığı sıkıntıları yakinen biliyor ve zaman zaman yaşıyorum. Kısa bir süre sonra kızım da doktor olacak ve sizlerin arasına katılacak. Bundan dolayı ve ayrıca böyle bir etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan dolayı gururlu ve mutluyum" dedi.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş da Antalya ve ilçelerinde yürüttükleri sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi. Kendilerinin nasıl bir sağlık hizmeti almak istiyorlarsa vatandaşlara da aynı hizmeti vermeye çalıştıklarını anlatan Taş, tüm çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini belirtti.

Taş, "Bu yıl ilk defa kutladığımız 14 Mart Tıp Bayramı'nı adına münhasır, bayram havasında kutlamak için bir program organize edilmiş. İlk olan bu tür programların gelecek yıllarda da yapılmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından meslekte 40 yılını dolduran personele, protokol üyeleri tarafından plaket verildi. Daha sonra Alanya Devlet Hastanesi çalışanlarının rol aldığı tiyatro gösterisi ve Kumluca mehter takımı gösterisi gerçekleştirildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement