15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Haydn Quartett'in konser verdiği salondan genel görüntü Konserden görüntüler Seyircilerden detaylar Grup üyelerinden detaylar 15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali Avusturya'da kurulan müzik topluluğu Haydn Quartett, festival kapsamında konser verdi Mersin'de bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, müzik topluluğu Haydn Quartett, sanatseverlerle buluştu.

16.05.2016 03:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Haydn Quartett'in konser verdiği salondan genel görüntü

Konserden görüntüler

Seyircilerden detaylar

Grup üyelerinden detaylar

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali

Avusturya'da kurulan müzik topluluğu Haydn Quartett, festival kapsamında konser verdi

Mersin'de bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, müzik topluluğu Haydn Quartett, sanatseverlerle buluştu.

Başta Avrupa olmak üzere, Kuzey ve Güney Amerika, Asya ülkelerinde verdiği konserlerle üne kavuşan Haydn Quartett, Mersin Üniversitesi Yenişehir Kampüsü'nde konser verdi.

Kemanda Frizt Kircher ve Martin Kocsis'in olduğu, Gerswind Olthoff'in viyolayla, Nikolai New'in de çelloyla eşlik ettiği grup, Franz Schubert, Erich Wolfgang Korngold, Beethoven ve Joseph Haydn gibi ünlü sanatçıların eserlerini seslendirdi.

Vatandaşların ilgi gösterdiği konserde, grup yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Avusturya'da, Haydn'ın 30 yıl yaşadığı Eisenstadt Esterhazy Sarayı'nda kurulan Haydn Quartett, ünlü sanatçıların eserlerini yorumlamasıyla öne çıkıyor.

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement