17. Kitap Fuarı Yarın Açılacak - Son Dakika
Yerel

17. Kitap Fuarı Yarın Açılacak

Belediye Başkanı Cemal Akın, 17. Kitap Fuarı’nın yarın açılacağını bildirdi.

13.11.2013 14:58

Belediye Başkanı Cemal Akın, 17. Kitap Fuarı'nın yarın açılacağını bildirdi.

Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bartın Belediyesi'nce 1996'dan bu yana geleneksel olarak düzenlenen fuar açılışında Hasan Bayrı Şiir Yarışması'nın ödüllerinin verilmesinin yanı sıra Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk ve Bartın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esen Aliş'e fuar onur plaketi takdim edileceğini söyledi.

Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki fuarın 20 Kasım'a kadar açık kalacağını ifade eden Akın, şöyle konuştu:

"Ülkemizde bu kadar uzun soluklu yapılan kitap fuarları arasında ilk sıralarda yer alan Kitap Fuarı ile Bartın'da kültür meşalesi bir kez daha yanacaktır. Herkesin kendinden bir şey bulabildiği bir kültür etkinliği olan fuarın uzun yıllardır yaşatılıyor olması ayrıca mutluluk vericidir. Çeşitli yayınevlerinin kitap satışının yanı sıra değerli gazeteci ile yazarların söyleşi ve imza günlerinin de yer alacağı fuarımıza tüm kitap dostlarını davet ediyorum.

Etkinlikler arasında Bartın Eski Valisi İsa Küçük'ün yönetiminde '90. Yılında Bartın Gazetesi' paneli, Gazeteci Fatih Portakal ve Veyis Ateş'in konuşmacı olarak katılacağı 'Medya-Kitap-İnsan', Gazeteci Saygı Öztürk'ün 'Terör ve Gündem' konulu söyleşilerinin de yer alacağı fuar, yarın akşam düzenlenecek törenle açılacaktır." - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 17. Kitap Fuarı Yarın Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement