17. Tarım ve Seracılık Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

17. Tarım ve Seracılık Festivali

Kumluca ilçesinde 17'ncisi gerçekleştirilen Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında sanatçı Serdar Ortaç konser verdi.

01.05.2016 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca ilçesinde 17'ncisi gerçekleştirilen Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında sanatçı Serdar Ortaç konser verdi.

Karatepe Stadyumu'nu dolduran on binlerce izleyici karşısına havai fişek gösterileri altında sahneye çıkan Ortaç, seslendirdiği eserleriyle stadyumu dolduran hayranlarını eğlendirdi. Ortaç, zaman zaman şarkılarını izleyenlerle birlikte okudu.

Konser sonunda sahneye çıkan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ortaç'a teşekkür ederek Kumlucalılar olarak bir sürprizlerinin olduğunu söyledi.

Kumluca halkı ve hayranlarının Serdar Ortaç'ı "2016 yılı Kumluca müzik kralı" seçtiklerini ifade etti. Çetinkaya, Ortaç'ın boynuna "Kumluca 2016 Müzik Kralı" yazısını astı ve krallık cübbesi ile sarığını başına giydirdi. Ardından Ortaç'ın boynuna domates ve biberlerden yapılmış buket takan Çetinkaya, Ortaç'ı tebrik ederek çatalla Kumluca domateslerinin tadına baktırdı. Ortaç daha sonra Belediye Başkanı Çetinkaya ile sahneye getirilen krallık tahtına oturarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Seyircinin ilgisinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Ortaç, Kumlucalılar tarafından "Kumluca 2016 Müzik Kralı" seçilmesinin de kendisine gurur verdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 17. Tarım ve Seracılık Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement