17 yaşındaki genç kız, evinde başından vurulmuş halde ailesi tarafından ölü bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

17 yaşındaki genç kız, evinde başından vurulmuş halde ailesi tarafından ölü bulundu

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 17 yaşındaki bir genç kız, evinde başından av tüfeği ile vurulmuş halde ailesi tarafından ölü bulundu. Genç kızın başucunda "Sizleri utandırdığım için üzgünüm" yazılı not bulundu.

29.11.2020 21:00  Güncelleme: 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da, akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Atapark Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iş çıkışı eve gelen baba Ahmet Y, kapıyı defalarca çalmasına rağmen kimsenin açmaması üzerine şüphelenerek eşi Fadime Y'yi aradı. Bu sırada komşu ziyaretinde olan anne Fadime Y, eve gelerek anahtarla kapıyı açtı. İçeriye giren anne ve baba, çocukları Gülnur Y'yi kanlar içerisinde yerde hareketsiz yatarken buldu. Sinir krizi geçiren çift, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gülnur Y'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede bulunan av tüfeği muhafaza altına alındı.

"SİZLERİ UTANDIRDIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Ekipler ayrıca Gülnur Y'nin baş ucunda kendisinin yazdığı düşünülen bir intihar notu da buldu. Bulunan notta Gülnur Y'nin, "Sizleri utandırdığım için üzgünüm" yazdığı öğrenildi. Genç kızın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, polis ekipleri olaya ilişkin inceleme başlattı. Ayrıca Gülnur Y'nin 3 kardeşi olduğu öğrenilirken, olay sırasında kardeşlerden birinin işte olduğu, diğer 2 kardeşin ise dışarıda olduğu, Gülnur Y'nin babasının işte olduğu, annesinin komşusunu ziyarete gittiği belirtildi.

17 yaşındaki genç kız, evinde başından vurulmuş halde ailesi tarafından ölü bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 17 yaşındaki genç kız, evinde başından vurulmuş halde ailesi tarafından ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • hasan: daha 17 yaşındasın be kızım seni ölüme götürecek günahın olmaz yazık olmuş sana allah ailene sabır versin 5 0 Yanıtla
  • unal: allah rahmet eylesin sebep olanların iki dünyada yakaları bir araya gelmesin 4 0 Yanıtla
  • KAFKAS KARTALI: BENCE İNTİHAR DEĞİLDİR YİNE BİR KADIN CİNAYETİDİR YAZIK ÜZÜLDÜM UMARIM SAVCI BU KONUN ÜZERİNDE DURUR KADIN CİNAYETLERİ ÖRTBAS EDİLİYOR YADA AZ CEZALARLA SERBEST BIRAKILIYOR KATİLLER KİME GÜVENECEĞİZ? 1 0 Yanıtla
  • nisa: :c allah remet eylesin 0 1 Yanıtla
  • SEDA: Allah ailesine sabır versin 0 0 Yanıtla
  • cinayet: cinayet artık kim zorladı ise 0 0 Yanıtla
  • düşünce dünyası: tesadüf hepsi dışarda, tam intihar fırsatı.... 0 0 Yanıtla

Advertisement