17 Yıllık Başkan Sabit Ayvaz Tekrar İlçe Başkanlığına 10 Oyla Seçildi - Son Dakika
Yerel

17 Yıllık Başkan Sabit Ayvaz Tekrar İlçe Başkanlığına 10 Oyla Seçildi

17 Yıllık Başkan Sabit Ayvaz Tekrar İlçe Başkanlığına 10 Oyla Seçildi

Selendi Şehit Savcı Ethem Ekim Caddesi’nde bulunan bir işyerinde gerçekleşen Millet Partisi İlçe Kongresinde 17 yıllık başkan Sabit Ayvaz yeniden başkanlığa seçildi.

20.04.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selendi Şehit Savcı Ethem Ekim Caddesi'nde bulunan bir işyerinde gerçekleşen Millet Partisi İlçe Kongresinde 17 yıllık başkan Sabit Ayvaz yeniden başkanlığa seçildi.

Kongrede gündem maddeleri ve partinin faaliyet raporlarının okunmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi. Partiye kayıtlı 12 üyeden 10 üye oy kullandı. Kullanılan oyların tamamını alan 17 yıldır aralıksız ilçe başkanlığı görevini yürüten 2 çocuk babası Sabit Ayvaz tekrar ilçe başkanlığına seçildi. Kongrenin ardından teşekkür konuşması yapan Sabit Ayvaz, "Millet Partisi dimdik ayaktadır, mücadelesine devam tmektedir. Bu kutsal misyonuna devam etmektedir. İnşallah Muhteşem Türkiye'yi kuracağız. İnsanlığın ihtiyaç bulunduğu toplumun refah düzeyinin yüksek ve mega ülke olma yolundaki hedeflerini Millet'in iktidarında gerçekleştireceğiz. Yaptığımız rahmani siyaset gereğince Millet Partisi'nin iktidar demokratik ve meşru yoldan iktidara gelecek" dedi.

Yapılan kongrede Sabit Ayvaz Başkanlığa seçilirken, Celil Eroğlu, Özkan Yılmazgüneş, Ragıp Demir ve Fadime Ayvaz yönetim kurulu üyeliklerine Sabit Ayvaz ve Celil Eroğlu da İl Delegeliklerine seçildiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 17 Yıllık Başkan Sabit Ayvaz Tekrar İlçe Başkanlığına 10 Oyla Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement