18. Dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

18. Dönem Mezunlarını Verdi

18. Dönem Mezunlarını Verdi

Düzce Orman Fakültesi tarafından düzenlenen 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

27.06.2015 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Orman Fakültesi tarafından düzenlenen 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreninde konuşan Orman Fakültesi lisans birincisi Sündüz Bilen, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Hayalim iyi bir üniversite bitirip yüksek kariyer sahibi olmaktı. Okulumu en iyi derece ile bitirip bu gün bu hayalimi gerçekleştirdim. Sizlerin huzurunda bugünlere gelmemde büyük emeği olan aileme, hocalarıma ve öğrenci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu dakikadan sonra mesleğim için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" dedi.

Orman Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kıvanç Ak, Orman Fakültenin1992 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne bağlı olarak kurulduğunu, 2006 yılında Düzce Üniversitesi bünyesine katıldığını belirterek, çeyrek asırlık Fakültenin 18. dönem mezunlarını vermesinin gururunu yaşadıklarını söyledi. Yrd. Doç. Dr. Ak, "En büyük amacımız Orman Fakültemizi Türkiye'nin en fazla tercih edilen, uluslararası platformda tanınan fakülte yapmaktır" diye konuştu.

Orman Fakültesi birincisi tarafından yaş kütüğüne isim çakılmasıyla devam eden programda, fakülte birincisi Sündüz Bilen, fakülte ikincisi Emine Akay ve fakülte üçüncüsü Merve İnce ile bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kıvanç Ak ile protokol üyeleri tarafından verildi.

Plaket ve hediye takdiminden sonra sahneye davet dilen öğrenciler, 10. Yıl Marşı eşliğinde büyük bir coşkuyla keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 18. Dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement