19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika
Yerel

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Simav ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

19.05.2015 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Simav ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Simav'da ilk tören Hükümet Konağı yanındaki Atatürk Anıtı'na, Simav Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz'ın çelenk sunmasıyla başladı.

Daha sonra Akbaldır Stadı'nda gerçekleştirilen programda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, Mustafa Kemal'in, Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 96'ncı yıldönümünü kutladıklarını söyledi.

Atatürk'ün 19 Mayıs'ta milli duygular içerisinde Samsun'da attığı ilk adımın, Türk milletinin bağımsızlığını kazanmada ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yolunda atılmış en önemli adım olduğuna da dile getirdi.

Program, şiir ve keman dinletisi, kısa ve uzun mesafeli atletizm yarışları, liseler arası halat çekme, penaltı atma, bisiklete binme gibi gösterilerinin yapılmasının ardından son buldu.

Programa, Simav Kaymakam Gökhan Gürbüzerol, Garnizon Komutanı Mustafa Akyer, Belediye Başkanı Süleyman Özkan, resmi daire ve okul müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşu yöneticileri, sporcular ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement