1919 Ruhu Kutlamaları Beylikdüzü'nde Başladı - Son Dakika
Güncel

1919 Ruhu Kutlamaları Beylikdüzü'nde Başladı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler Beylikdüzü'nde erken saatte başladı.

19.05.2016 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Beylikdüzü Belediyesi ana bina önünde gerçekleştirilen tören ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan tören İlçe Spor Müdürlüğü çelenginin ardından Beylikdüzü Belediyesi, Kent Konseyi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olmak üzere birçok dernek ve kuruluş Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Belediye binası önündeki tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sonra erdi.

Beylikdüzü Belediyesi ana bina önündeki törenin ardından kutlamalar Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı'nda devam etti. Törene Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve birim müdürleri de katıldı. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Atatürk'e cevabı okul öğrencileri tarafından seslendirildi. Beylikdüzü Gençlik ve Spor Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi dans gösterilerini sergiledi. Dans ekibinin ardından miniklerin jimnastik gösterisi izleyicilerin beğenisini topladı.

Çeşitli turnuvaları kazanan okullara ödüllerini Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, Garnizon Komutanı Vekili Murat Sönal, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer takdim etti.

Beylikdüzü'nde kutlamalar akşam saat 18:30'da Beylik Pazarı'nda başlayacak olup 1919 Ruhu Ata'ya saygı yürüyüşü ve Şevval Sam konseri ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1919 Ruhu Kutlamaları Beylikdüzü'nde Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement