1960 Silopispor Antrenörü Ebe'den Barış ve Kardeşlik Vurgusu - Son Dakika
Yerel

1960 Silopispor Antrenörü Ebe'den Barış ve Kardeşlik Vurgusu

Mersin'den Şırnak'a gelerek, futbol antrenörlüğü yapan Murat Ebe, sporun kardeşlik olduğunu ve bölgenin artık terör olayları ile anılmasını istemediğini söyledi.

30.01.2015 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'den Şırnak'a gelerek, futbol antrenörlüğü yapan Murat Ebe, sporun kardeşlik olduğunu ve bölgenin artık terör olayları ile anılmasını istemediğini söyledi.

Şırnak 1. Amatör Liginde mücadele eden 1960 Silopispor, şehir stadyumunda 7 Şubat'taki Kumçatıspor maç hazırlıklarını Ebe, yönetiminde sürdürüyor.

Geçen yıl Aralık ayında takıma 5 yeni oyuncu transfer eden 1960 Silopispor, Mersinli başarılı teknik adam Ebe ile BAL Ligine çıkmayı hedefliyor.

1960 Silopispor Kulübü Başkanı Abdulaziz Sulmaz, yaptığı açıklamada, Ebe'yi tercih etmelerinin sebebini, Şırnak bölgesi amatör ligi takımların sayısı fazlalığı nedeniyle kaliteli bir teknik hocayla mücadelelerine devam etmek olduğunu söyledi.

Amacının 1960 Silopispor'u BAL Ligine çıkartmak olduğunu ifade eden Ebe ise, Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinin daima olaylar ile anılmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

"Artık olayları gündemden çıkartmamız lazım. Artık başka bir şeylere yönelmemiz lazım. Şimdi hedefimiz 1960 Silopispor'u bal ligine almak. Taraftarları ve bütün Silopilileri hep beraber barışça, kardeşçe geçinmeye, burada bir daha olayların olmaması gerektiğini, herkesin futbolun kardeşlik barış olduğunu bilmesi gerektiğini anlatmamız gerekir."

Ebe, 1960 Silopispor'un iyi yerlere gelmesi için mülki idare amirlerinden ve iş adamlarından destek beklediklerini sözlerine ekledi. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1960 Silopispor Antrenörü Ebe'den Barış ve Kardeşlik Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement