1968 Diyarbakırspor Transfer Yapıyor - Son Dakika
Spor

1968 Diyarbakırspor Transfer Yapıyor

Bölgesel Amatör ligindeki Diyarbakır temsilcilerinden 1968 Diyarbakırspor ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girebilmek için transferler yapıyor.

01.01.2015 17:28

Bölgesel Amatör ligindeki Diyarbakır temsilcilerinden 1968 Diyarbakırspor ligin ikinci yarısına başarılı sonuçlar alarak çıkışa geçmek istiyor.

Yeşil-Kırmızılı Kulübün Genel Menajeri ve Futbol Şube Sorumlusu Utku Çetin, yaptığı açıklamada, "1968 Diyarbakırspor olarak ligin ilk yarısında şansız maçlar ve puanlar kayıp ettik. Durum böyle olunca da ligin ilk yarısın 10 puanla 8. Sırada bitirdik. Bunun için ligin ikinci yarısına iyi bir kadro ile girebilmek için önce transferlerimizi tamamlayıp, iyi bir hazırlık kampı ve maçlar yapacağız. Kulüp olarak şimdiye kadar 4 transfer yaptık. Bunlar Mardinspor'dan Serdar Nabikoğlu, Salih Kartal, Kurtalanspor'dan İkram Aydoğdu ile Hacı Sadıkoğlu'nu kadromuza kattık. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda takımımızda aksayan mevkileri iyi futbolcularla takviye edeceğiz. Yönetim kurulumuz bizlerden hiç bir şey esirgemiyor. 1968 Diyarbakırspor olarak ligin ikinci yarısı bizim için çok önemlidir. Başarılı sonuçlar alıp iyi bir çıkış başlatmak istiyoruz. Artık tüm maçlarımızı büyük dikkat içerisinde oynayıp hata yapmamayı büyük özen göstereceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor 1968 Diyarbakırspor Transfer Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement