2'nci Kattan Atlayan Hırsızlık Şüphelisi Merdiven Boşluğunda Yakalandı - Son Dakika
Güncel

2'nci Kattan Atlayan Hırsızlık Şüphelisi Merdiven Boşluğunda Yakalandı

2\'nci Kattan Atlayan Hırsızlık Şüphelisi Merdiven Boşluğunda Yakalandı

Adana'da banka ve vergi dairesinin veznesinden 36 bin lira çalan 30 yaşındaki Mustafa Değer, polisten kaçarken 2'nci kattan atlayıp merdiven boşluğunda gizlenmeye çalışırken yakalandı.

23.03.2017 16:12

Adana'da banka ve vergi dairesinin veznesinden 36 bin lira çalan 30 yaşındaki Mustafa Değer, polisten kaçarken 2'nci kattan atlayıp merdiven boşluğunda gizlenmeye çalışırken yakalandı. Mustafa Değer ile bir arkadaşı geçtiğimiz günlerde sahte kimlikle kiraladıkları otomobille Ceyhan İlçesi'ne gitti. Atatürk Caddesi'ndeki bir banka şubesine giren iki hırsız, veznedarın açık unuttuğu kasadan 20 bin lirayı çaldı. Durumu fark eden banka görevlilerinin ihbarı üzerine Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çalışma başlattı. Polis, zanlıları araştırırken Mustafa Değer ile suç ortağı, Çukurova Vergi Dairesi Seyhan Tahsilat Şubesi'nden de veznedarın açık bıraktığı çekmeceden toplam 16 bin lira çaldı. Her iki olayın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Mustafa Değer'i belirledi. Ekipler Mustafa Değer'in evine baskın yaptı. Polisten kaçmak isterken 2'nci kattan atlayıp yaralanan Mustafa Değer, saklandığı bir evin merdiven boşluğunda yakalandı.

Üzerinden Şevket Kıraç adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan Değer'in ayrıca hırsızlık suçundan kesinleşmiş 4 yıl 6 ay hapis cezası ile arandığı anlaşıldı. Tedavisinin ardından sorguya alınan ancak susma hakkını kullanan Değer tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2'nci Kattan Atlayan Hırsızlık Şüphelisi Merdiven Boşluğunda Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement