2.uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivalinin Malkara'daki Açılışı... - Son Dakika
Yerel

2.uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivalinin Malkara'daki Açılışı...

2.uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivalinin Malkara\'daki Açılışı...

Tefsad tarafından bu yıl 2.si düzenlenen 2.Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali'nin Malkara ayağı, Malkara Belediyesinin katkılarıyla Kültür Sarayı'nda açılışı yapıldı...

16.10.2012 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ' ın Malkara ilçesinde

Tefsad tarafından bu yıl 2.si düzenlenen 2. Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali'nin Malkara ayağı, Malkara Belediyesinin katkılarıyla Kültür Sarayı'nda açılışı yapıldı.

1 İl 8 İlçede binlerce fotoğraf ve belgesel filmlerin sergilendiği, yakın zamanda aramızdan ayrılan fotoğraf sanatçısı Kemal Elitaş'ın anısına düzenlenen etkinliğin açılışına Belediye Başkanı Birol Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, Belediye Meclis Üyeleri Ali Naci Tansoylu, Burhan Arabacı, Hasan Baysak, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Lerzan Baykal, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, Tema Malkara Gönüllü Temsilciliği Başkanı Hasan Akçay, Namık Kemal Üniversitesi Malkara Malkara Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi İbrahim Bayındır, Anadolu Lisesi Müdürü Ergün Aydoğan, Fotoğraf Sanatçıları Cihan Özmen, Erhan Uçar, Sadık Üçok, Haldun Koçer, Yusuf Aslan, Sema Özevin, Derya Malkoçlar, Behçet Atabek, Canan Yaşar, Ferah Malkoçlar, Özcan Yaman, Erdost Yıldırım, Tansel Kaya, Serap Tuna, Erman Tuna, Malkara Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve çeşitli okullardan öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Birol Kaya yaptığı açılış konuşmasında Atatürk'ün "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir." sözüyle sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunu belirtti.

16.10.2012 16: 13: 29

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2.uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivalinin Malkara'daki Açılışı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement