Enkaz Altında Kalan 2 Yaşındaki Ahmed, 24 Saat Sonra Sağ Çıkarıldı - Son Dakika
Dünya

Enkaz Altında Kalan 2 Yaşındaki Ahmed, 24 Saat Sonra Sağ Çıkarıldı

Rus ordusuna ait savaş uçakları, Halep'teki Kudüs sahra hastanesine hava saldırısı düzenledi. 2 yaşındaki Ahmed Recep 24 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı. BM, "Halep'te durum felaket" diyor.

29.04.2016 01:11  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rus ordusuna ait savaş uçakları, Suriye'nin Halep kentindeki Sukeri semtinde bulunan Kudüs sahra hastanesine hava saldırısı düzenledi. Son 24 saatte 50'den fazla kişinin öldüğü kentte bir mucize yaşandı. Saldırı sonucu oluşan enkazın altında kalan 2 yaşındaki Ahmed Recep, 24 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Minik Ahmed, çevredeki bir hastaneye nakledilerek tedavi altına alındı.

Enkaz Altında Kalan 2 Yaşındaki Ahmed, 24 Saat Sonra Sağ Çıkarıldı

BM: HALEP'TE DURUM FELAKET

Birleşmiş Milletler'in (BM) üst düzey yetkililerinden Jan Egeland, Suriye'nin Halep kentindeki durumu 'felaket' olarak nitelendirdi.

BBC Türkçe servisinin haberine göre; BM'nin, Suriye'ye insani yardım ulaştırmaktan sorumlu yetkilisi olan Egeland, kentteki durumun 'felaket' olduğunu ifade etti. Önümüzdeki gün ve saatlerin Halep için ne kadar önemli olduğunu kelimelerle ifade edemeyeceğini dile getiren Egeland, Halep'te son günlerde her şeyin kötüye gittiğini vurguladı.

HASTANE VE ÇEVRESİNDEKİ BİNALARI VURDULAR

Suriye savaş uçakları gece Halep'te, muhaliflerin denetimindeki bölgede bulunan bir hastane ile çevresindeki binaları vurmuştu. Kentte düzenlenen saldırılarda son 24 saatte 50'den fazla kişi ölmüştü.

Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) örgütünden doktorların da çalıştığı hastanede, aralarında çocuklar ve sağlık personelinin olduğu en az 27 kişi hayatını kaybetmişti.

SURİYE ORDUSU, HALEP'İN TAMAMINI ALMAYA HAZIRLANIYOR

Suriye ordusunun, bölünmüş kent Halep'in tamamını almayı amaçlayan bir operasyona hazırlandığı bildiriliyor. Muhalifler ise Şam yönetimini ve müttefiki Rusya'yı, zaten hassas dengelere dayanan ateşkesi ihlal etmekle suçluyor.

Suriye ordusu, son günlerde muhaliflere yönelik hava saldırılarını yoğunlaştırmış, muhalifler de rejimin kontrolündeki bölgelere karşı saldırılar düzenlemişlerdi.

BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, ABD ve Rusya'dan, Suriye'de duruma müdahale ederek, 27 Şubat'ta ilan edilen ateşkesin sürmesini sağmalarını istemişti.

Enkaz Altında Kalan 2 Yaşındaki Ahmed, 24 Saat Sonra Sağ Çıkarıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Enkaz Altında Kalan 2 Yaşındaki Ahmed, 24 Saat Sonra Sağ Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • HD: Zalimler için yaşasın bin cehennem ! 3 1 Yanıtla
  • ...: yavrum benim kıyamam sana 2 1 Yanıtla
  • ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM.: KAHROLSUN ABD, RUSYA, İSRAİL VE EMPERYALİST İŞBİRLİKÇİLER. 1 1 Yanıtla
  • SULTAN YAVUZ SELİM: EN KISA ZAMANDA İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI ORDUSU VE SAVUNMA SANAYİ KURULMALI. YOKSA MÜSLÜMANLAR HEP BUNU YAŞAR. HER MÜSLÜMAN FELAKET YAŞAR. BU GÜN ONLAR YARIN BİZ. YILLARDIR BİZİMLE OYNUYORLAR. NECİP ÜSTAD DİYORKİ "YÜZÜSTÜ ÇOK SÜRÜNDÜN AYAĞA KALK SAKARYA" 1 1 Yanıtla
    ACI GERÇEK: ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN DA, BU İŞLER BU GÜN SÖYLEDİĞİNİN ,3 GÜN SONRA TAM TERSİNİ SÖYLEYEN AK DANSÖZLERLE Mİ OLACAK? 0 1
  • vay vay: yatacak yeriniz yokkkkkkk .. Obur tarafta zevkle ızleyecegım acı cekısınızzzzııııı ... 1 1 Yanıtla

Advertisement