20 Yıl Sonra Öğrencileriyle Çankırı'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

20 Yıl Sonra Öğrencileriyle Çankırı'da Buluştu

20 Yıl Sonra Öğrencileriyle Çankırı\'da Buluştu

Gürün Anadolu Lisesi Müdürü Handan Kaysılı 1995 yılında ayrıldığı Çankırı’ya gelerek öğrencisi Zübeyde Doğan’ın düğününde 20 yıl aradan sonra öğrencileriyle buluştu.

27.05.2016 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürün Anadolu Lisesi Müdürü Handan Kaysılı 1995 yılında ayrıldığı Çankırı'ya gelerek öğrencisi Zübeyde Doğan'ın düğününde 20 yıl aradan sonra öğrencileriyle buluştu.

1991 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra, ilk görev yeri Çankırı'daki 1992 yılında yeni açılan Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'ne İngilizce Öğretmeni olarak atanan Handan Kaysılı, 28 Temmuz 1995 tarihinde eşini ve kardeşini trafik kazasında hayatını kaybetmesi sonucu Gürün'e döndü.

Kaysılı o yıllarda Çankırı Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde okuyan öğrencileri ve görev yapan öğretmen arkadaşları ile karşılaşmanın mutluluğunu yaşadı. Kaysılı, öğretmen arkadaşları İsmail Hakkı Başyiğit, Emine Başyiğit ve Figen Yıldız bir araya gelerek eski günleri yad etti. Öğrencileriyle de yıllar sonra tekrar buluşan Kaysılı,"Öğrencilerimle buluşmak beni çok mutlu etti, eski anılarım gözümün önünde canlandı" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 20 Yıl Sonra Öğrencileriyle Çankırı'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement