'200, 300 Bin İçin..." - Son Dakika
Spor

'200, 300 Bin İçin..."

Fenerbahçe yönetiminden yıllık 2-2.4 milyon dolar arası bir para isteyen Caner Erkin, Avrupa'dan buna yakın bir teklif gelse bile Türkiye'de kalacak.

15.04.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liverpool, Chelsea, Bayern Münih ve Tottenham'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Caner Erkin, şampiyonluğun garantilenmesi halinde Beşiktaş maçı sonrası Fenerbahçe yönetimiyle pazarlık masasına oturacak. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan milli yıldızın sarı-lacivertlilerden yıllık 2.3-2.5 milyon dolar arası bir rakam isteyeceği öğrenilirken, Avrupa'dan gelen teklifleri 2. sıraya attığı belirtildi.

Kim ne dedi?

Kontrat konusunda önceliği sarı-lacivertli kulübe tanıyacak olan Caner, Avrupa'dan 2.2 milyon dolara yakın bir teklif alsa bile Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmediğini yakın çevresine müjdeledi. Yurt dışındaki yüksek vergilendirmelerden dolayı eline 2 milyon doların altında bir meblağ kalacağından dolayı Kanarya'ya sıcak bakan başarılı sol bek, yönetimle 2 milyon euro'ya el sıkışsa bile bonuslarla birlikte bu rakam 2.4 milyon doları bulacak. Şu an yıllık 800 bin dolara oynayan 25'lik oyuncu, Avrupa'dan Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermeyecek hiçbir takımla masaya oturmayacak.

Fenerbahçe'nin en az kazanan futbolcularından biri olan Caner'in, sarı-lacivertlilere neden 800 bin dolara imza attığı da gün yüzüne çıktı.

Geçen sezon Eskişehir maçında 'Lan' dediği gerekçesiyle hakem Fırat Aydınus tarafından oyundan atılınca yönetimin yollarını ayırmak istediği ancak Aykut Kocaman'ın yoğun uğraşları sonucu takımda tuttuğu Caner, CSKA Moskova macerasından sonra Galatasaray'a dönmek istemediği, Beşiktaş'tan da teklif gelmeyince para pazarlığı yapmadan Kanarya'ya imza attığı öğrenildi.

Ali Can

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor '200, 300 Bin İçin...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement