2014 Cev U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

2014 Cev U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası

2014 Cev U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası

Fethiye'deki şampiyonada, bayanlarda Polonya, erkeklerde Norveç birinci oldu.

21.09.2014 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'nda, bayanlarda Polonya, erkeklerde Norveç şampiyon oldu.

Fethiye Belediyesi ile Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği işbirliğinde Çalış Plaj Sporları Tesisleri'nde düzenlenen şampiyonada, 20 ülkeden 57 takım ile 114 sporcu 4 gün boyunca mücadele verdi. Tesisteki 6 sahada oynanan karşılaşmaları yerli ve yabancı turistler ilgiyle izledi.

Bayanlar final müsabakasında Polonya takımları karşılaştı. Kociolek-Strag ikilisini 3-2 mağlup eden Baran-Gruszczynska çifti şampiyon olurken, Eiholzer ve Gerson'dan oluşan İsveç ekibi üçüncülüğü elde etti.

Erkeklerde, İsveçli Beeler-Krattiger takımını 3-0 mağlup eden Norveçli Sannarnes-Sorum ekibi birinci, Avusturyalı Dressler-Kattner çifti de üçüncü sırayı aldı.

Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Fethiye Belediye Başkan Yardımcıları Mete Atay ve Mete Karacadağ, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Tarakçı, Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk ile Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay verdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Cev U22 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement