2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Muhittin Güney kazandı.

31.03.2014 03:17

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde belediye başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Muhittin Güney kazandı.

Güney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Biz hemşerilerimize kendimizi ifade ettik. Arkasından da hemşehrilerimiz Kızılcahamam'da belediye başkanı olarak bizi görmek istediler. İnşallah onların bu teveccühlerine layık olmak gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

Kızılcahamam'ı hak ettiği yere getirmenin gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Güney, "Vaat ettiğimiz tüm projelerimizi Kızılcahamamımız için gerçekleştireceğiz. Ben tüm Kızılcahamamlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bize güvendikleri, bize inandıkları ve bize teveccüh ettikleri için. İnşallah bunlara karşı mahcup olmayacağız. Vaat ettiğimiz her şeyi yerine getirme gayreti içerisinde olacağız ve Kızılcahamamımızın hizmetkarı olacağız" görüşünü paylaştı.

Güney, "Kızılcahamam'da yapacağımız ilk iş, birlik ve beraberliği sağlamak olacak. Tabii ki biz bütün Kızılcahamam'ın belediye başkanıyız. Dolayısı ile hiçbir ayrım yapmadan bütün hemşerilerimize hizmet etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement