2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Politika

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat, resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını adayları Gültekin Ayantaş'ın üçüncü kez kazandığını açıkladı.

31.03.2014 04:30

AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat, resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını adayları Gültekin Ayantaş'ın üçüncü kez kazandığını açıkladı.

Ankara'nın Akyurt ilçesinde oy tasnifi sonucunda, resmi olmayan sonuçlara göre, belediye başkanlığını AK Parti adayı Gültekin Ayantaş üçüncü kez kazandı.

Ayantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Beni üçüncü kez Akyurt ilçemizin belediye başkanlığına layık gören Akyurtlu vatandaşlarıma teşekkür ederim. Ben bu zamana kadar olduğu gibi bana oy veren vermeyen tüm Akyurt'un belediye başkanı olacağım. Başbakanımıza, partimize ve tüm Akyurt halkına layık olmaya çalışacağım, Akyurt'a yapılan hizmetler bundan sonrada hız kesmeden devam edecektir" dedi.

-Gültekin Ayantaş'ın özgeçmişi

Gültekin Ayantaş 1964 yılında Akyurt'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Akyurt'ta, lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1987 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Bölümünden mezun olarak 1989 yılında öğretmenlik görevine başladı ve çeşitli yörelerde idareci öğretmen olarak görev yaptı.

Ayantaş, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaparken 28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde iki dönem belediye başkanlığı yaptı. İngilizce bilen Gültekin Ayantaş, evli ve iki çocuk babası. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement