2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçim Sonuçları

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Barut: "Biz burada ilçe belediyesini kaybettik, ama ilçeye gelecek olan hizmetlerin yüzde 90'ı büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak, biz de bunun takipçisi olacağız"

06.04.2014 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, ilçe belediyesini kaybettiklerini, fakat ilçeye gelecek hizmetlerin yüzde 90'ının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını belirterek, "Biz de bunun takipçisi olacağız" dedi.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı olan Recep Barut, düzenlediği basın toplantısında 30 Mart'ta yapılan yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Seçimlerde kendilerine yaklaşık 42 bin oy çıktığını belirten Barut, bu oyların son derece değerli olduğunu söyledi. 42 bin oyun saf, temiz ve projelerine güvenen kişilerin oyu olduğunu kaydeden Barut, "Bu oyların içinde asla pazarlık oyu yok. Biz oyu namus bilenlerdeniz. Namusumuzu satmadığımız için kimseyi satın almayı düşünmedik. Bunlar Manavgat sevdalısı olanların oyudur. Hepsine şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i de kutlayan Barut, şöyle devam etti:

"Seçimlerin sonucunda şöyle bir durum çıktı karşımıza. Manavgat İlçe Belediyesi başka bir partiden, Antalya Büyükşehir Belediyesi AK Parti'den. Antalya Büyükşehir Belediyesinin görev yetkileri oldukça fazla. Büyükşehir belediyesinin yapacağı işlere baktığımız zaman, bu çalışmaları toparlamak bize düşüyor. Bizim için işin özü şu; biz burada ilçe belediyesini kaybettik, ama ilçeye gelecek olan hizmetlerin yüzde 90'ı büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak. Biz de bunun takipçisi olacağız." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement