2014 Yılı 2'inci İl Planlama Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

2014 Yılı 2'inci İl Planlama Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

2014 Yılı 2\'inci İl Planlama Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Bilecik Valiliği İl Planlama Koordinasyon toplantısı yapıldı.

15.04.2014 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Valiliği İl Planlama Koordinasyon toplantısı yapıldı.

İl Özel İdaresi salonunda düzenlenen toplantıya, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kurum bölge müdürleri, bilecik ilçe ve belde belediye başkanları, sivil topluk örgüt temsilcileri katıldı.

Toplantı Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir'in konuşması ile başladı. Nayir, il dışından ve Bilecik'ten katılan İl Planlama ve Koordinasyon üyelerine teşekkür ettiğini belirtti. Nayir, "Yeni bir seçim dönemi geçirdik. Grubumuza yeni gelen belediye başkanlarımız, meclis üyelerimize hayırlı olsun diyerek toplantıyı açmak istiyorum. Bildiğiniz üzere yılda 4 kere İl Koordinasyon Toplantısı yapıyoruz. Bu her il için çıkartılan ve programlarda belirtilen günler dahilinde yapılıyor. İlkini ocak ayında yapmışız, ikincisini şimdi yapıyoruz. Daha sonra yıl içerisinde geride kalan iki toplantıyı da yapacağız. Bu toplantılarımızın temel gündemi 2014 yılı yatırım programında yer alan yatırım projelerinin uygulama durumuna ilişkin bilgilendirme yapmak, iş birliği ve koordinasyon yaparak gerekli sorunları çözmektir. Yatırımcı kuruluşların toplantı öncesinde bizim talebimiz üzere bizlere 2014 yılı yatırım programında yer alan projelerini bildirdiler. Bu bildirilen projelerin bizim yapmış olduğumuz toplantıda 2014 yılı için ilimizde 393 projenin yer aldığını tespit etmiş bulunuyoruz" dedi.

Nayir konuşmasının ardından sırası ile, Bilecik Şeyh Edebali Rektörü Azmi Özcan, Karayolları 14'üncü Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Yazıcıoğlu, Devlet Su İşleri (DSI) 3'üncü Bölge Müdürlüğü adına Hayrettin Baysal, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy, İller Bankası Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, Orman ve Su İşleri 2'nci Bölge Müdürü Yahya Güngör, Tapu ve Kadastro 17'nci Bölge Müdürü İbrahim Tonoz, İl Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mehmet Kocabaş, Türkiye 6'ncı İletim Tesis ve İşletme Grup Müdür Vekili Abdül Baki Mercimek (TEİAŞ) ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü temsilcisi Nursel Kaya'dan projeler hakkında bilgi alarak, gerekli ihtiyaçlar doğrultusunda fikir alış verişinde bulundu.

Toplantıda öncelik olarak gösterilen projelerin hayata geçmesi için kurum müdürlerinden daha hızlı hareket etmelerini rica eden Nayir, toplantıya katılan bütün katılımcılara teşekkürlerini iletti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2014 Yılı 2'inci İl Planlama Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement